Δήμοι : Μεγάλες κινητοποιήσεις εργαζομένων για το πολυνομοσχεδίο

0

Μετά την πορεία του Σαββάτου και την συμβολική απόθεση σκουπιδιών στην είσοδο του υπουργείου εσωτερικών,  στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεδρίασαν σωματεία εργαζομένων Δήμων από όλη την Ελλάδα και αποφασίστηκαν τα εξής:

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, Γενικές Συνελεύσεις των εργαζομένων σε όλους τους Δήμους της Χώρας.

Τρίτη 22, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, απεργίες στις Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού, με δυνατότητα των Δ.Σ. των Σωματείων των Εργαζομένων να τις επεκτείνουν σε όλες τις Υπηρεσίες.

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 24ωρη Πανελλαδική Απεργία όλων των εργαζομένων στους Δήμους, Συγκέντρωση στα Γραφεία της Ομοσπονδίας και Πορεία στη Βουλή και παραμονή έως την ψήφιση του επίμαχου Πολυνομοσχεδίου.


Σημαντική ενημέρωση από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ

Προηγούμενο άρθροΣημαντική ενημέρωση από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθροΨήφισμα του σωματείου εργαζομένων του Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.