Ανακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή ΚΙΝΑΛ-ΝΔ συγκαλεί δημοτικό συμβούλιο μέρα απεργίας  (2/10) επιβεβαιώνει την εχθρική της στάση απέναντι στην αγωνιστική συλλογική δράση των εργαζομένων. Σημαίνει ώθηση και πειθαναγκασμό σε απεργοσπασία αφού μια τέτοια απόφαση συνεπάγεται λειτουργία του Δημαρχείου και των υπηρεσιών στις 2 Οκτώβρη, αλλά και την απαιτούμενη εργασία για την προετοιμασία της αίθουσας και την ίδια τη συνεδρίαση.

Ο κ. Βούρος και η Δημοτική του Αρχή με το καλημέρα βάζουν στην πράξη πλάτη στο χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες που επιχειρεί η κυβέρνηση της ΝΔ.  Άλλωστε ήδη από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε φανερή η αλλεργία που έχει απέναντι στα σωματεία  και τη συνδικαλιστική οργάνωση των εργατών, κάτι που είναι συνεπές με  τον αντιλαϊκό χαρακτήρα της πολιτικής που επαγγέλλεται.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης προσπάθησε μάταια να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ. Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για να θέσει θέμα μετάθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου. Άφησε δε και σχετικά μηνύματα στο γραφείο του κ Δημάρχου χωρίς ανταπόκριση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους εργαζόμενους στο Δήμου να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα. Να οργανώσουν την πάλη τους μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα, να δώσουν αποφασιστική απάντηση με τη μαζική τους συμμετοχή στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στις 2 Οκτώβρη πως η προσπάθεια να επιβληθεί σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς και να μετατραπούν σε σύγχρονους είλωτες οι εργάτες δε θα περάσει.

27 Σεπτέμβρη 2019

Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση-απάντηση του ΑΟΝΦ Άτταλου
Επόμενο άρθροΕπιστολή του επικεφαλής της “Δύναμης Πολιτών” στον Δήμαρχο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.