Τα νέα του ΣΟΝΦ

0

Από τον Σκακιστικό όμιλο Νέας Φιλαδέλφειας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Σάββατο 14 Σεπτέμβρη συνάντηση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου

Το ΔΣ του ΣΟΝΦ προσκαλεί τους  αθλητές και τα μέλη του συλλόγου σε συνάντηση που θα γίνει το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη στις 6.30μμ για να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες για τον προγραμματισμό του συλλόγου την νέα αγωνιστική περίοδο.

Κυριακή 15 & 22 Σεπτέμβρη οι εγγραφές

Τα μαθήματα σκάκι στο Σκακιστικό Όμιλο Νέας Φιλαδέλφειας θα ξεκινήσουν το Σάββατο 5 Οκτώβρη, με την εξαίρεση ορισμένων αγωνιστικών τμημάτων για τα οποία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση – πρόσκληση. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις ερχόμενες μέρες

Νέες εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του ΣΟΝΦ τις εξής μέρες

Κυριακή 15 Σεπτέμβρη  18:00-19:30
Κυριακή 22 Σεπτέμβρη  18:00-19:30

Για τα παιδιά που συμμετείχαν πέρσι στα τμήματα θα υπάρξει επικοινωνία από τους υπευθύνους, δε χρειάζεται να κάνουν εκ νέουεγγραφή.

Ο Αναστάσης Μετόζης νικητής του 6ου Νεανικού Φθινοπωρινού Τουρνουά

Το 6ο Νεανικό Φθινοπωρινό τουρνουά σκάκι του ΣΟΝΦ ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη  με τους αγώνες του τελευταίου γύρου και τις απονομές που ακολούθησαν.

Στο τουρνουά πήραν μέρος 27 αγόρια και κορίτσια που αγωνίστηκαν σε 2 ομίλους <15 και <16 ετών. Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στα 40 χρόνια παρουσίας του αγωνιστικού σκακιού στο Δήμο μας. Όπως είναι καθιερωμένο στα τουρνουά του ΣΟΝΦ δεν υπήρχε καμία οικονομική επιβάρυνση για τη συμμετοχή στους αγώνες.

Στον Α όμιλο πρώτος βγήκε ο Σπύρος Οικονομίδης του ΣΟ Περιστερίου με 4,5 βαθμούς σε 6 αγώνες, ενώ ο Θωμάς Θανάτης του ΣΟΝΦ συγκέντρωσε και αυτός 4,5 βαθμούς αλλά κατατάχθηκε στη 2η θέση με βάση τα κριτήρια ισοβαθμίας. Στην 3η θέση ο Χρήστος Θανασούλας του ΣΟΝΦ με 4 βαθμούς.

Στον Β όμιλο (<11) πρώτος βγήκε ο Αναστάσης Μετόζης   (ΣΟΝΦ) με 5/6. Ο Αναστάσης τον Ιούνη είχε βγει πρώτος και στο Θερινό Όπεν. Ακολούθησαν στη δεύτερη θέση, επίσης με 5 βαθμούς,  ο Σάββας Ίσσαρης και στην 3η θέση με 4 βαθμούς οι Μάρκος Βουρδουμπάς, Παντελής Θανασούλας και Σερετάκη Μυρτώ του ΣΟΝΦ.

 

Προηγούμενο άρθροΜητρόπολη: Προσφορά Σχολικού Υλικού σε μαθητές που έχουν ανάγκη, από εθελοντές
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση “Δύναμης Πολιτών”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.