Μητρόπολη: Προσφορά Σχολικού Υλικού σε μαθητές που έχουν ανάγκη, από εθελοντές

0

Υπό τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, ομάδα εθελοντών νέων, βρέθηκε έξω από γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών και σχολικών ειδών στη Ν. Ιωνία και συνέλεξε μία αρκετά μεγάλη και πολύτιμη ποσότητα σχολικού υλικού για μαθητές που έχουν ανάγκη, στέλνοντας συνάμα ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλους τους πολίτες για έναν ακόμη πιο ενεργό κοινωνικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, οι εθελοντές, όλοι τους μέλη από τις συνάξεις νέων που πραγματοποιεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, με τον αυθορμητισμό και την καλή τους διάθεση, θυσίασαν τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο τους και με σύνθημα: «Στήριξε και εσύ με προσφορά σχολικού υλικού για μαθητές που έχουν ανάγκη» έδωσαν συγκινητικό παρών, βοηθώντας έτσι τόσο τους μαθητές του κοινωνικού φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και τα παιδιά οικογενειών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα πρώτα έξοδα της νέας αυτής σχολικής χρονιάς.

Η προσφορά του κόσμου, κάθε ηλικίας, σε σχολικά είδη ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή, κυρίως όμως η πρωτοβουλία και η προσπάθειά των εθελοντών νέων να σταθούν στο πλάι των μικρών μαθητών για τις πρώτες ανάγκες του σχολικού έτους αποτέλεσε ένα λαμπρό παράδειγμα ανθρωπισμού, κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά και μία ελπιδοφόρα απάντηση στις πολυσύνθετες ανθρωπιστικές προκλήσεις της εποχής μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους νέους που συνέβαλαν στην κίνηση αλληλεγγύης καθώς και όλους τους συνανθρώπους μας, που από το υστέρημά τους προσέφεραν με την αγάπη τους απλόχερα σχολικά είδη.

Προηγούμενο άρθροΗ “Επαναστατική κίνηση” για την νέα διοίκηση του Δήμου
Επόμενο άρθροΤα νέα του ΣΟΝΦ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.