Ανακοίνωση “Δύναμης Πολιτών”

0

Από την δημ. παράταξη “Δύναμη Πολιτών” λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν μία – μία

Πέρασαν πάνω από 3 μήνες υπόγειων συζητήσεων και παρασκηνιακών διαπραγματεύσεων για να ολοκληρωθεί το παζλ της νέας συμπολίτευσης του Δήμου μας, χωρίς να δοθεί στη δημοσιότητα κανένα προγραμματικό περιεχόμενο της συμφωνίας για να μπορέσουμε να το αξιολογήσουμε. Μπορούμε όμως να εξάγουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα με βάση τη σύνθεση της συμπολίτευσης.

Η παρουσία του κ. Γρετζελιά, που είναι στα δημοτικά μας πράγματα από το 1980 και συνεχώς αποδοκιμάζεται από τους πολίτες μετά το 2002, δείχνει ότι η νέα διοίκηση έχει μέσα της ό,τι πιο παλιό και φθαρμένο υπάρχει στην πόλη.

Η παρουσία κεντρικών στελεχών της διοίκησης Γαϊτανά, που άφησε το Δήμο με 1 απορριμματοφόρο σε λειτουργία, και στην οποία ο κ. Γρετζελιάς είχε κηρύξει πόλεμο, αποτελεί εγγύηση της επανάληψης της καταστροφικής πορείας του Δήμου.
Η παρουσία ανθρώπων, που κατήλθαν στις εκλογές μόνο και μόνο για να γίνουν τμήμα της όποιας τοπικής εξουσίας, δείχνει ότι το ήθος και οι αρχές περισσεύουν σε αυτή τη διοίκηση – συνονθύλευμα.

Ένα συνονθύλευμα που δημιουργήθηκε χωρίς (φανερό) πρόγραμμα, αρχές και σχέδιο, με μοναδικό σκοπό τα ατομικά οφέλη καθενός που συμμετείχε σε αυτό το ανατολίτικο παζάρι και την εφαρμογή σχεδίων που έχουν εκπονηθεί εκτός πόλης. Καταγγέλλουμε αυτή την συμμαχία ανθρώπων με σφοδρές αντιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν, που αρνούνται ως σήμερα να δημοσιοποιήσουν το συγκεκριμένο «πρόγραμμα» πάνω στο οποίο δήθεν συμφώνησαν, κι οι οποίοι δέχθηκαν να τεθούν υπό έναν άνθρωπο που συνειδητά είχε αποκόψει τους δεσμούς του με την πόλη και την τοπική μας κοινωνία επί δεκαετίες.

Η Δύναμη Πολιτών θα ασκήσει αντιπολίτευση Αρχών. Θα ψηφίζει ό,τι θεωρεί θετικό για την πόλη και θα καταγγέλλει κάθε προσπάθεια αλλοίωσης της φυσιογνωμίας της, για εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα τη διαφύλαξη της φυσιογνωμίας και του δημοκρατικού κεκτημένου της πόλης μας.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Προηγούμενο άρθροΤα νέα του ΣΟΝΦ
Επόμενο άρθρο? #Klama…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.