Συνάντηση διευθυντών των σχολείων με τον Δήμαρχο

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης μας συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου, του αντιδημάρχου Παιδείας Τάσου Κωνσταντινίδη, του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κανταρέλη και του εντεταλμένου συμβούλου Πρασίνου Σπύρου Γραμμένου, με όλους τους διευθυντές Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν εδώ και μήνες την σχολική κοινότητα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας (προβλήματα σε αύλειους χώρους, κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό, μονώσεις, έλλειψη καθαριστριών, προβλήματα σε σωληνώσεις, διαβάσεις – σηματοδότηση, αποθηκευτικοί χώροι κλπ), δεν έχουν επιλυθεί και για τα οποία απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις και λύσεις, τις οποίες θέτει ως προτεραιότητα και δρομολογεί ήδη η νέα δημοτική αρχή.

Προηγούμενο άρθρο2ο ΓΕ.Λ Νέας Φιλαδέλφειας και Erasmus+
Επόμενο άρθροΑ.Ο.Π. Χαλκηδονικός: “Διαζύγιο” με Παπαζαφειρόπουλο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.