ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.Κ. Νέα Φιλαδέλφεια: Η υποδοχή του Γ. Ζαχαριάδη στην «Αγιά Σοφιά» (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Νέα Φιλαδέλφεια: Η υποδοχή του Γ. Ζαχαριάδη στην «Αγιά Σοφιά» (Φωτογραφίες-Βίντεο)Η οικογένεια της ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Γιώργο Ζαχαριάδη (Τέμον-ΑΕΚ), ο οποίος ξεκίνησε τον δικό του μεγάλο συμβολικό αγώνα δρόμου στις 4 Σεπτεμβρίου, από την Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία και τερμάτισε μετά από 1.250 χιλιόμετρα την Πέμπτη (19/09) το απόγευμα στην Αγια-Σοφιά της Νέας Φιλαδέλφειας, έξω από την παλαιά θύρα 21.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Τον ηρωικό δρομέα υποδέχτηκε και τίμησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος, ενώ απεύθυνε χαιρετισμό η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ, που ήταν αρωγός σε αυτό το εγχείρημα.

Από την διοίκηση του Δήμου παραβρέθηκαν επίσης, ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Κουτσάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Θάνος Λέκκας, ο επικεφαλής του «Ζούμε Μαζί» κ. Παντελής Γρετζελιάς, ο επικεφαλής του «Τώρα» κ. Χρήστος Κοπελούσος και η τοπική σύμβουλος κυρία Αγγελική Σουρτζή.

 Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!