Σεισμός Ιουλίου – ΝΦ-ΝΧ: Γιατί καθυστερούν οι αυτοψίες καταλληλότητας κτηρίων;;;

0

Το τελευταίο διάστημα έχουμε λάβει στην εφημερίδα μας πολλά παράπονα & καταγγελίες  από κατοίκους της πόλης μας, των οποίων τα σπίτια έπαθαν ζημιές από τον μεγάλο σεισμό (19/07 – 5,3 R) που έπληξε την Αττική (Μαγούλα) και μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει γίνει αυτοψία από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες!

Οι άνθρωποι μένουν δηλαδή σε σπίτια που ΔΕΝ γνωρίζουν αν είναι κατάλληλα ή όχι!

Ως παράδειγμα της “κατάστασης” που επικρατεί δημοσιεύουμε ένα από τα τελευταία μηνύματα που λάβαμε από κάτοικο:

Καλησπέρα σας, μήπως μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση στο προφίλ σας για το πόσα σπίτια έχουν ελεχθεί απο το αρμόδιο κλιμάκιο στην Νεα Φιλαδέλφεια από το σεισμό της 20/7/2019? Έκανα την αίτηση από τις 23/7 και ακόμα ένα μήνα μετά δεν έχει εμφανιστεί κανείς. Θα μπορούσατε να ενδιαφερθείτε σχετικά με το θέμα;

Η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου που αναλαμβάνει την Δευτέρα θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να κινήσει τις διαδικασίες για να γίνουν το συντομότερο από τις κρατικές υπηρεσίες οι αυτοψίες σε κτήρια που μέχρι σήμερα δεν έχουν ελεγχθεί. Επίσης να επισπεύσει τις διαδικασίες αποζημίωσης των πληγέντων, διότι σύμφωνα με καταγγελίες που έχουμε λάβει… υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση…


Ισχυρότατος σεισμός στην Αθήνα!

Σεισμός: Ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Σεισμός : Επικοινωνία Βούρου-Βασιλοπούλου για την κατάσταση στον Δήμο μας

Προηγούμενο άρθροΟ Μιχάλης Κουτσάκης αντιδήμαρχος καθαριότητας, ανακύκλωσης & ηλεκτροφωτισμού
Επόμενο άρθροΔύο εντεταλμένους συμβούλους ανακοίνωσε ο Γιάννης Βούρος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.