Ο Μιχάλης Κουτσάκης αντιδήμαρχος καθαριότητας, ανακύκλωσης & ηλεκτροφωτισμού

0

Από την νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων μας από την 1η Σεπτεμβρίου, ανακοινώνουμε ότι ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία», Μιχάλης Κουτσάκης πρόκειται να αναλάβει τις εξής αρμοδιότητες:

Α’ Αναπληρωτής Δημάρχου – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού

Σύντομο Βιογραφικό: Διετέλεσε τελευταίος Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας. Έχει διατελέσει επίσης Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ν.Φ. – Ν. Χ., Μέλος της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕΔΑ, μέλος της ΠΕΣΥΔΑΠ. Για πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Ν.Φ. – Ν. Χ., Αντιπρόεδρος Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων (ΕΒΕ) Ν.Φ. – Ν. Χ.

Ζει και εργάζεται στη Νέα Χαλκηδόνα ως ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και 40 χρόνια.


Διαβάστε επίσης, του δύο νέους αντιδημάρχους που ανακοίνωσε η νέα δημοτικά αρχή, καθώς και το σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ της FX-news:

Αυτοί θα είναι οι αντιδήμαρχοι του Γιάννη Βούρου

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος ΝΦ-ΝΧ για την ορκωμοσία
Επόμενο άρθροΣεισμός Ιουλίου – ΝΦ-ΝΧ: Γιατί καθυστερούν οι αυτοψίες καταλληλότητας κτηρίων;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.