Τροχαίο μέσα στο Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας!!!

0

Θα γινόταν και αυτό…

Οταν το άλσος είναι “ξέφραγο αμπέλι” χωρίς καμία φύλαξη και με τις εισόδους του ανοιχτές 24/7… όπως δεκάδες φορές έχουμε γράψει και καταγγέλουν καθημερινά κάτοικοι στην εφημερίδα μας,..

Οταν η απερχόμενη δημοτική αρχή μας έχει κατηγορήσει ότι κάνουμε “δυσφήμιση” στο άλσος και “δεν είναι έτσι κλπ κλπ κλπ”…

Τότε το “τροχαίο” ατύχημα στα δρομάκια του άλσους, μηχανής μεγάλου κυβισμού με τραυματισμό του αναβάτη (φωτογραφία), ξημερώματα 26 με 27 Ιουλίου σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες αναγνωστών μας…  είναι η φυσιολογική κατάληξη της ασυδοσίας που συντελείται καθημερινά στο “καμάρι” της Νέας Φιλαδέλφειας!

Ελπίζοντας, η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου, να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση στην προστασία και φύλαξη του άλσους… πριν θρηνήσουμε θύματα και μάλιστα αθώα…

Προηγούμενο άρθροΔήμοι: Ολες οι αλλαγές στον “Κλεισθένη” σε διαβούλευση (αναλυτικά)
Επόμενο άρθροΕΛ.ΑΣ: “Κρατήστε τους κλέφτες μακριά στις διακοπές”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.