ΒΙΝΤΕΟ: Μήνυμα νίκης η μαζική παρουσία των Δημοτών στην ομιλία του Γιάννη Βούρου!

0

Τεράστιο το πλήθος των δημοτών της πόλης μας, στην τελική ομιλία του Γιάννη Βούρου δύο μέρες πριν την διεξαγωγή των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας & της Νέας Χαλκηδόνας!

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στο πάρκο Μικρασιατών.

Η κυκλοφορία στην διασταύρωση (τροχονόμος) που συνδέει την Λεωφόρο Δεκελείας, την οδό Πίνδου και την οδό Φωκών -που οδηγεί στο γήπεδο της ΑΕΚ– διακόπηκε λόγω του αδιαχώρητου από το πλήθος των συμπολιτών μας, που προσήλθαν μαζικά για να στηρίξουν τον Γιάννη Βούρο και την δημοτική παράταξη “Πολιτών Πολιτεία”!

Δείτε στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news αποσπάσματα από την δυναμική και συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία του Γιάννη Βούρου:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:

Προηγούμενο άρθρο“Είναι η απλή αναλογική ανόητε!”
Επόμενο άρθροΕπείγον μήνυμα του Γιάννη Βούρου προς τους Πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.