ΕΚΛΟΓΕΣ: Οι δήμαρχοι που έσπασαν όλα τα ρεκόρ!

0

Περίπου στο ένα τρίτο των δήμων όλης της χώρας οι δήμαρχοι αναδείχθηκαν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αφού συγκέντρωσαν τουλάχιστον το 50% συν 1  που απαιτείται προκειμένου να μην υπάρξει δεύτερος γύρος. Κάποιοι έχασαν οριακά αυτό το ποσοστό, ωστόσο υπάρχουν και οι πρωταθλητές των ψήφων οι οποίοι συγκεντρώνουν ποσοστά που αγγίζουν και ξεπερνούν το 70%. 
Δήμαρχοι στην Αττική στο παραλιακό μέτωπο επανεκλέγονται με συντριπτικά ποσοστά: Με 68,23% ο κ. Ιωάννης Κωνσταντάτος στο Ελληνικό- Αργυρούπολη, στο δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης ο Γρηγόρης Κωνσταντέλος με 72,10%, στον Άλιμο ο Ανδρέας Κονδύλης με 68,32%, στη Γλυφάδα ο Γιώργος Παπανικολάου με 78,62.

  •  Ο πολυνίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης κέρδισε την ψήφο του 74,18% των δημοτών και εξελέγη και αυτή τη φορά από τον πρώτο γύρο.
  • Στο δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου ο Γιάννης Ταταράκης λαμβάνει 90,23%, στο Οροπέδιο Λασιθίου ο Γιάννης Στεφανάκης συγκέντρωσε 88,69% , ποσοστό 88,62% λαμβάνιε στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων ο Μανώλης Κοκοσάλης, ενώ η κυρία Μαρία Ναδάλη στη Σίφνο εκλέγεται με 88,50%!
  •  Στους πρωταθλητές των ψήφων περιλαμβάνονται ο δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος που εκλέγεται με 80.11%, ο Αντώνης Περράκης στο δήμο Καντάνου- Σελίνου που εκλέγεται με 83,20%, ο Διονύσης Στανίτσας στην Ιθάκη που συγκέντρωσε 78,18%. Στη Ζαχάρω ο ψυχίατρος Κώστας Αλεξανδρόπουλος εκλέγεται με 76,49%, ενώ 79,45% έλαβε στον δήμο Αργους- Ορεστικού ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.
  • Τέσσερις δήμαρχοι επανεκλέγονται με ποσοστό 100%, αφού δεν είχαν αντιπάλους: Πρόκειται για τον κ.Ευάγγελο Κόττορο στο Αγαθονήσι, τη Μαρία Κακαλή στον Αη Στράτη που το 2014 στα 27 της χρόνια ήταν η νεώτερη δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα, τον Βασίλη Μαράκη στη Σίκινο και τον Φώτη Μάγγο στους Λειψούς.
ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΕΚΛΟΓΕΣ: Σταυροδοσία Ν.Χ.- Πρώτα αποτελέσματα – Οι πρώτες τριάδες
Επόμενο άρθροΕΚΛΟΓΕΣ ΝΦ-ΝΧ ΚΑΤΑΤΑΞΗ: Οι *πρώτες δεκάδες Δημοτικών συμβούλων με ενσωμάτωση ανά κοινότητα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.