Ανακοίνωση του συνδυασμού “Πόλης Ενότητα”

0

Από την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Πόλης Ενότητα» με υποψήφιο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τον Τάσο Κωνσταντινίδη, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, 29/5/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας επέτρεψαν να συμμετάσχουμε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Τους βεβαιώνουμε ότι οι ίδιες αρχές που κατά κοινή ομολογία χαρακτήρισαν την προεκλογική μας προσπάθεια, δηλαδή η εντιμότητα του αγώνα, η ανεξαρτησία από κάθε είδους δεσμεύσεις και η ειλικρινής διάθεση για προσφορά στην πόλη μας, θα εξακολουθήσουν να αποτελούν τον αποκλειστικό γνώμονά μας και εφεξής.

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να δηλώσουμε στους συμπολίτες μας ότι, αναγνωρίζοντας τα λάθη και τα σημεία στα οποία υστερήσαμε, θα προσπαθήσουμε με όλες μας στις δυνάμεις να εκφράσουμε στη συνέχεια μεγαλύτερο μέρος των Δημοτών της πόλης μας, με μοναδικό σκοπό να γυρίσει επιτέλους η πόλη σελίδα, να περάσει από το παλιό στο νέο και την ελπίδα.

Εν όψει του δεύτερου γύρου για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου, ο συνδυασμός «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών μας, πιστός στις αρχές της ανεξαρτησίας και της καθαρότητας και έχοντας την πεποίθηση ότι οι ψηφοφόροι μας δεν είναι δυνατόν να υποβιβάζονται σε άβουλους στρατιώτες που ακολουθούν την οποιαδήποτε γραμμή, θεωρεί επιβεβλημένη την ψήφο κατά συνείδηση όλων.

Το μόνο για το οποίο μπορούμε να προτρέψουμε τους συμπολίτες μας είναι να συμμετάσχουν στις κρίσιμες εκλογές που θα καθορίσουν την πορεία της πόλης μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια και να επιλέξουν με γνώμονα το καλό των δημοτών. Η αποχή αποτελεί ουσιαστικά στρέβλωση της αυθεντικής βούλησης του λαού και αυτό, κατά τη γνώμη μας, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες  στη δημοκρατία.

Προηγούμενο άρθροΟι “μονομάχοι” στις δημοτικές στον β’ γύρο!
Επόμενο άρθρο“Ησυχο, ήσυχο το #potamaki…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.