Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 - 2:56 πμ

Από το Κάτω Κουκλάκι Ν.Χ. ξεκίνησε ο Γιάννης Βούρος

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!

Από τον συνδυασμό “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” του υποψήφιου δήμαρχου Γιάννη Βούρου, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Από το… ξεχασμένο Κάτω Κουκλάκι της Νέας Χαλκηδόνας επέλεξε να ξεκινήσει τις ανοιχτές συγκεντρώσεις-συζητήσεις, ο επικεφαλής του συνδυασμού μας .

Ο Γιάννης Βούρος στην τοποθέτησή του δεν αναφέρθηκε καθόλου στους αντιπάλους του γεγονός που αξιολογήθηκε θετικότατα από τους παρευρισκόμενους συμπολίτες μας, αλλά μόνο στα ζητήματα που απασχολούν την γειτονιά και τις προτάσεις του συνδυασμού για το Κάτω Κουκλάκι και γενικότερα για τη Νέα Χαλκηδόνα.

Παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του.

“Είναι μεγάλη μου χαρά που σας βλέπω σήμερα όλους εδώ, στην πρώτη μας ανοιχτή εκδήλωση στις ξεχασμένες γειτονιές της πόλης μας. Το Κάτω Κουκλάκι για εμάς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης μας, για αυτό ακριβώς το λόγο επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τις ανοιχτές μας ομιλίες από την περιοχή σας.

Βασικές μας προτεραιότητες που τις έχουμε ήδη αναδείξει είναι η ενίσχυση του ΦΩΤΙΣΜΟΥ, η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, το ΠΡΑΣΙΝΟ και η ασφάλεια, ζήτημα που τόσο απασχολεί την περιοχή σας.

Όμως επειδή δεν μου αρέσουν οι γενικολογίες θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένες προτάσεις:

-Θεσμοθέτηση ετήσιου αγώνα δρόμου που θα περνά από τις γειτονιές της πόλης μας και ο τερματισμός θα είναι στο Κάτω Κουκλάκι

– Έχουμε επίσης σαν σκέψη την δημιουργία ΑΤΜ πιστοποιητικών e-KEΠ ώστε να μην ταλαιπωρήστε με άσκοπες μετακινήσεις.

– Επαναλειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας με αφετηρία στο Κάτω Κουκλάκι.

Δεν θέλω να πω πολλά. Συγκεκριμένα πράγματα. Για να τα υλοποιήσουμε.

Όπου ακούτε πολλά “θα” να έχετε τις επιφυλάξεις σας.

Θέλω κλείνοντας να αναφερθώ σε ορισμένα ζητήματα που έχουμε αναδείξει και αφορούν συνολικά τη Νέα Χαλκηδόνα.

-Κυκλοφοριακή Μελέτη

-Εκπόνηνηση μελέτης ομβρίων υδάτων

-Αναβάθμιση του Πολυχώρου Δροσίνη σε κοιτίδα πολιτισμού.

Φίλες και φίλοι από τη Νέα Χαλκηδόνα στο πρόσφατο παρελθόν πέρασαν από την περιοχής σας σπουδαίοι δήμαρχοι. Δήμαρχοι με έργο που τους βλέπατε καθημερινά στους δρόμους της πόλης. Αυτό το μοντέλο διοίκησης επιθυμώ να επαναφέρω. Ειδικά όσον αφορά τις απομακρυσμένες από το κέντρο περιοχές. Νέα Χαλκηδόνα και Νέα Φιλαδέλφεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο η Λεωφόρος Δεκελείας! Σας ευχαριστώ πολύ!”.