Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 - 6:52 πμ

Πόλης Ενότητα: Με εξαιρετική επιτυχία τα εγκαίνια των γραφείων

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!

Από την δημοτική παράταξη “Πόλης Ενότητα” λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Με εξαιρετική επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν στις 20/4/2019 τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Πόλης Ενότητα» στην οδό Μυριοφύτου 4 στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Τον αγιασμό τέλεσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Ηλιάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ και ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Γεώργιος Σταυρόπουλος της Ενορίας Αγίας Τριάδος Ν. Φιλ/φειας.

Ακολούθησε χαιρετισμός-προσφώνηση του υποψ. Δημοτικού συμβούλου Νικολάου Τσορβά και η ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού, υποψ. Δημάρχου Τάσου Κωνσταντινίδη, κατά την οποίαν αναπτύχθηκαν οι βασικοί προγραμματικοί άξονες της παράταξης για τη διοίκηση του Δήμου και παρουσιάστηκαν οι μέχρι σήμερα υποψήφιοι Δημ. Σύμβουλοι του συνδυασμού.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Αντωνία Αναγνώστου-Καρκάνη, η πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κυρία Νίκη Καβακοπούλου, ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ κ. Δημήτριος Παπατσάκωνας, ο Πρόεδρος του ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ κ. Ιωάννης Τζέλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών κ. Κω/νος Κυριαζής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντιοχειτών Αθήνας κ. Ιωάννης Ντογαντζής, η Γ. Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών κυρία Μαριάννα Μήλα και το μέλος του Δ.Σ. κα Φωτεινή Βόκολου, η Πρόεδρος του Κοιν.Σ.Επ – Συλλόγου ΑμεΑ «Μ.Α.Ν.Α.» κα Ελένη Κουράκου-Φύτου και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» κυρία Σοφία Αλυμάρα.


“Πόλης Ενότητα”: Βίντεο της ομιλίας του Τάσου Κωνσταντινίδη στα εγκαίνια των γραφείων (photos)