Νέα Φιλαδέλφεια: “Κλέφτες αυτοκινήτων με λάπτοπ!” (Βίντεο)

0

Σοκαριστικό είναι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από τη Νέα Φιλαδέλφεια που έκανε η τηλεόραση του ALPHA TV και μεταδόθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων (06.03.2019) του σταθμού.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του ρεπορτάζ, συμπολίτες μας μιλούν στην κάμερα για πολλές  ληστείες αυτοκινήτων που γίνονται το τελευταίο διάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ιδιαίτερα στις περιοχές των Απομάχων και της Αγίας Μαρίνας.

Μάλιστα, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που του κλάπηκε και ο οποίος διατηρεί και συνεργείο αυτοκίνητων στην περιοχή, λέει στην κάμερα του ALPHA ότι: “τα περισσότερα αμάξια (που κλέβονται) είναι καμένα ή είναι κάπου εκεί στο Ζεφύρι…

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA TV


Δείτε επίσης:

Ν.Φ.: “Την γειτονιά την έχουν λιώσει!” (Βίντεο)

Προηγούμενο άρθρο“ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ Π.Π. η δημοτική αρχή Βασιλόπουλου”!
Επόμενο άρθρο“ΠΡΟΣΟΧΗ: ‹Δούρειοι Ίπποι› στους συνδυασμούς” #trojan
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.