Εφημερίδα Fx-news: Μάρτιος 2019

0

Κυκλοφορεί από την 25η Μαρτίου στο σύνολο της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας το νέο τεύχος (Μαρτίου) της έντυπης εφημερίδας Fx-news με κεντρικό θέμα:

“Ξέφραγο αμπέλι το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας!”

Αφύλακτο και επικίνδυνο -ειδικά τις νυχτερινές ώρες- εξακολουθεί να παραμένει το πράσινο στολίδι της πόλης μας! Διακίνηση και χρήση, ναρκωτικών, παρενόχληση επισκεπτών από “ανώμαλους”, ολονύχτιες βόλτες διτρόχων και πολλά άλλα “περιστατικά” καταγγέλλονται καθημερινά στην εφημερίδα μας!

Στα 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία η δημοτική αρχή του κ. Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών) ΔΕΝ έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ απτό για την φύλαξη και την ασφάλεια των επισκεπτών του άλσους!

Διαβάστε on line την εφημερίδα:

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθρο“#Sta_skaria νέος συνδυασμός;;;”
Επόμενο άρθρο“Εργατικές ΝΦ”: Στο “έλεος” ΚΑΙ η Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου! (Καταγγελία)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.