ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

0
Αρχείο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, που προβλέπει κακοκαιρία από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τους πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Χιονοπτώσεις και στην Αττική

Ειδικά για την Αττική, η ΕΜΥ προβλέπει χιονοπτώσεις από το Σάββατο (23.02.2019) το απόγευμα, αρχικά στα ορεινά βαθμιαία στα ημιορεινά και σε περιοχές στα βόρια με χαμηλό υψόμετρο, ενώ κατά τόπους θα είναι πυκνές. Τις βραδινές ώρες δεν αποκλείεται να χιονίσει πρόσκαιρα και στο κέντρο της Αθήνας. 

Θυελλώδεις άνεμοι, βροχές και καταιγίδες

Παράλληλα, η ΕΜΥ προβλέπει ότι πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι 8-9 μποφόρ θα πνέουν το Σάββατο. Στο βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν κατά τόπους τα 10 μποφόρ. Μικρή εξασθένηση προβλέπεται σταδιακά την Κυριακή.

Προηγούμενο άρθροθερμαινόμενος χώρος στον Δήμο λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.