Ήττα για την ΦΕΑ

0

Η ΦΕΑ αντιμετώπισε το βράδυ της Δευτέρας (11/02) αντιμετώπισε στο κλειστό γήπεδο της Ριζούπολης τον ΓΣ Απόλλων για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ στην Α’ Κατηγορίας Ανδρών.

Η ΦΕΑ λόγω αρκετών τραυματισμών δεν κατάφερε να αποδώσει στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς είχε απέναντι της μια αποφασισμένη ομάδα η οποία είχε ανάγκη την νίκη. Η κούραση των παικτών ήταν φανερή αλλά αυτό δεν τους πτόησε από το να παλέψουν καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του προπονητή Αλέξη Καρατζά, με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει 78-67 υπέρ του Απόλλωνα.

Παρόλο το αποτέλεσμα η ΦΕΑ συνεχίζει να έχει την πρώτη θέση στην κατάταξη της Α’ Κατηγορίας Ανδρών!

Διαιτητές: Κάρδαρης, Φασόλης, Ορφανός

Δεκάλεπτα: 16-18, 28-29, 49-41, 78-67

Απόλλων Σμύρνης (Ασημακόπουλος, Τάσιος): Οικονομάκης 13 (1), Σκαρπέλης, Κεφάλας, Μακρής 20 (2), Γερονίκος 12, Λαμπράκης, Καλπακής 9 (2), Φράγκος, Υφαντόπουλος 4, Μουρίκης 20.

ΦΕΑ (Καρατζάς): Στρατομήτρος 14 (3), Καραλευθέρης 8 (1), Δεληγιάννης 14 (4), Πολυχρονόπουλος, Στεργιάκης 12 (1), Πρεμέτης, Μιχόπουλος 12 (3), Πανουσόπουλος 6, Δρακάκης 1, Γιαννουλάκος.

Επόμενος αγώνας για την ΦΕΑ, την Δευτέρα 18 Φλεβάρη στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα αντιμετωπίσει τον ΓΣ Κηφισίας στις 21:15. Να είστε όλοι εκεί!

Προηγούμενο άρθρο“Αφαίρεση εμποδίων από την πλατεία”
Επόμενο άρθροPOLL No1: “Ψηφίστε Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.