Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ δημότη – Ρεπορτάζ Fx-news

Ας ξεκινήσουμε με την καταγγελία του Δημότη:

Καλησπέρα και καλό μήνα. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, μιας και οι εισηγήσεις μας στον δήμο πάνε στον βρόντο, να κάνετε ένα ρεπορτάζ επί της οδού Δωδεκανήσου και Φλέμινγκ. Έκτος από την παρατημένη παιδική χαρά που είναι μες στις λάσπες και στην βρωμιά και εντελώς ξέφραγη προς την εθνική οδό, εδώ κι ένα μήνα έχουμε κι άλλο θέμα.

Για κάποιον άγνωστο λόγο ο Δήμος έχει σβήσει τα φώτα στο στενό που οδηγεί στην παιδική χαρά ανάμεσα στις οδούς Θεσσαλονίκης και Φλέμινγκ. Αποτέλεσμα; ‘Όλοι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε! Ελάτε όταν νυχτώνει και θα δείτε. Σας ευχαριστώ.

Η Fx-news έκανε το σχετικό ρεπορτάζ. Το σημείο που αναφέρει ο δημότης βρίσκεται στις εργατικές πολυκατοικίες της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την πλευρά των Απομάχων. Τον προηγούμενο μήνα είχαμε κάνει και σχετικό ρεπορτάζ για την “παιδική χαρά” που όλο φτιάχνεται και… δείτε:

Ν.Φ.: Ποια ανάπλαση; Διαλύθηκαν και όσα έφτιαξαν! (Βίντεο)

Στο ρεπορτάζ που κάναμε, επί της οδού Φλέμινγκ ο δημοτικός φωτισμός είναι επαρκέστατος. Κάτι όμως που δεν συμβαίνει στο στενό (Δωδεκανήσου) που οδηγεί στην “παιδική χαρά” αλλά και στον ίδιο τον χώρο της “παιδικής”. Το σημείο είναι “τυφλό” όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο:

Η παιδική χαρά ΧΩΡΙΣ φλας…

Η παιδική χαρά με φλας…

Τα “φανάρια” δημοτικού φωτισμού στο στενάκι… (φωτογραφία με φλας)


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!