Χαλκηδονικός: “Κολλημένος” με την κορυφή και αήττητος!

0

Δεν σταματάει πουθενά η ομάδα της Νέας Χαλκηδόνας!

Επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 και του Δάσους Χαιδαρίου και παραμένει “κολλημένος” στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 9 νίκες, μία ισοπαλία και δεχτεί μονάχα ένα τέρμα!!!

Στο Χαϊδάρι με δύο γκολ του Λυμπερόπουλου ένα του Σουρμπή και αυτογκόλ του Φωτόπουλου, ο Χαλκηδονικός δεν δυσκολεύτηκε την Κυριακή το πρωί (16/11) να συνεχίσει νικηφόρα την κούρσα του πρωταθλήματος που θα τον βρει στην λήξη της στην Β΄κατηγορία της Αθήνας!

ΑΟΠ Χαλκηδονικός: Κολονέλος, Γενιδογάν, Νίκας, Σκέμπι (Τσιάμης), Χαντζάρας, Λυμπερόπουλος, Σουλιώτης (Δημητρούλης), Χριστιάνος, Αραπογιάννης (Γράτσιας), Ράγιας (Σούρμπης), Χύτας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Προηγούμενο άρθροΟ Χορός του ΑΟΝΦ Άτταλου (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΠου το πάει ο ΑΟΝΦ Άτταλος;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.