Που το πάει ο ΑΟΝΦ Άτταλος;;;

0
Αρχείο

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε ως νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της  Β’ κατηγορία της Αθήνας πολύ άσχημα. Οι περισσότεροι υποθέσαμε μάλιστα ότι η παραμονή θα είναι δύσκολη…  και διαψευστήκαμε… ευτυχώς!

Αρχείο

Με 5 συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός έδρας ο ΑΟΝΦ όχι μόνο έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις αλλά αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό… θα αρχίσει να ελπίζει και για άνοδο!

Το Σάββατο (15/11) το μεσημέρι ο ΑΟΝΦ υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ Ζωγράφου στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων τον οποίο κέρδισε με 2-0. Με τέρματα των Γουδέλη (43′) και Κουλάι (82΄) ο Άτταλος ανέβηκε στην 4η (!!!) θέση της Βαθμολογίας!

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γαληνός Νικολαΐδης): Μπακόλας, Κορλιές, Τούντας, Μαχαίρας (Γκουντελίτσας), Καρδαράς, Μποζινάκης, Πάππος (Κουλούρης), Κουλάι (46′ Πλεξίδας), Παναγιωτάκης, Πλεξίδας (Δράκας), Γουδέλης (Χρυσανθακόπουλος).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Ο Χορός του ΑΟΝΦ Άτταλου (Φωτογραφίες)

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδονικός: “Κολλημένος” με την κορυφή και αήττητος!
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για την πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.