“Απάντηση του Γιάννη Βούρου σε λιβελογράφημα”

0

Από την δημοτική παράταξη «Πολιτών Πολιτεία – Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κύριο Γιάννη Βούρο λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Απάντηση του υποψήφιου Δήμαρχου κ. Βούρου σε λιβελογράφημα

Στην ιδρυτική διακήρυξή μου του ανεξάρτητου συνδυασμού Πολιτών Πολιτεία που θα διεκδικήσει την Δημαρχία την Ν.Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, στάθηκα ιδιαίτερα στο σημείο της πολιτικής αντιπαράθεσης με τους άλλους διεκδικητές, τονίζοντας πως το οπλοστάσιό μου δεν περιλαμβάνει ύβρεις,ψέματα,συκοφαντίες και λάσπη. Δεν ανήκουν στο αξιακό μου σύστημα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μένω σιωπηλός σε οτιδήποτε θίγει την αξιοπρέπεια μου και την καθαρή σχέση που έχω αναπτύξει 40 χρόνια με τους πολίτες καθώς το επάγγελμά μου καλώς ή κακώς μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κόσμου και της δημοσιότητας.

Πριν περάσει εβδομάδα, πολιτικοί αντίπαλοι, έσπευσαν να αποκαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουν να αντιπαρατεθούν μαζί μου προτιμώντας τον ολισθηρό δρόμο της σπίλωσης της αξιοπρέπειάς μου αντί αυτού μιας υγιούς πολιτικής αντιπαράθεσης. Ανακάλυψαν τάχα μια δήλωσή μου (αληθινή) στην οποία αναφέρομαι όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας στο στεγαστικό δάνειό μου και το χρέος μου προς την Τράπεζα. Και το πρόταξαν ως κατηγορία, αυτοί που μας υποσχέθηκαν “κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη” την ώρα που οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται ανελλιπώς.

Δεύτερον, αναφέρθηκαν στην παραίτησή μου από την Διεύθυνση του Κρατικού Θεάτρου αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο από αυτόν που δημοσίευσαν. Υπέβαλα την παραίτησή μου γιατί οι εργαζόμενοι έμεναν απλήρωτοι επί σειρά μηνών (τα σχετικά mails προς το Υπουργείο Πολιτισμού στη διάθεσή τους) όταν η επιχορήγηση επίτηδες αργούσε να φτάσει στα ταμεία μας. Αλλά δυστυχώς για τους αρμόδιους ήμουν ο μοναδικός διευθυντής στον Ελλαδικό χώρο Κρατικού ή Δημόσιου φορέα που παρά τις αντιρρήσεις των θεσμών (sic) υπέγραψα συλλογική σύμβαση υπέρ της προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, τους εξαίρεσα με απόφαση εισαγγελέα από την δαμόκλειο σπάθη του 24μηνου (νόμος Παυλόπουλου), συνυπέγραψα τις στάσεις εργασίας τους και συμμετείχα παρά το γεγονός ότι ήμουν διευθυντής στις κινητοποιήσεις τους. (Τα σχετικά έγγραφα στη διάθεσή τους).

Όσο για το μνημόνιο-δανειακή σύμβαση οι τελευταίοι που μπορούν να επικαλούνται αυτήν την λιωμένη καραμέλα είναι αυτοί που ως ταχυδακτυλουργοί μετέτρεψαν ένα βαρύγδουπο περήφανο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ένα υποτελές ΝΑΙ. Κι ένα μικρής ισχύος και διάρκειας “Go back Madame Merkel” σε ένα ισχυρό μεγάλης διάρκειας “Welcome Madame Merkel”.

Παλικάρια, την επόμενη φορά που θα αποπειραθείτε να προσβάλλετε την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου, προσπαθήστε να δημοσιεύσετε κάτι πιο πειστικό.

Προηγούμενο άρθροθερμαινόμενος χώρος από τον δήμο με… χρονοκαθυστέρηση!
Επόμενο άρθρο«Της προπαγάνδας το ανάγνωσμα Νο2…» #propaganda_Νο2
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.