Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 - 3:11 πμ

Yin yang balance & Partner Yoga Weekend!

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!

Το Yin yang balance σας προσκαλεί σε μία μοναδική εμπειρία πνευματικής και σωματικής παρατήρησης, μέσα από ένα ξεχωριστό μάθημα #PartnerYoga.

Η Κατερίνα Γεωργοπούλου και η Βάσια Λάσκου θα μας μυήσουν στην εξάσκηση της δυναμικής συνύπαρξης στο παρόν. Το μάθημα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα εκμάθησης yoga.

Στο Yin yang balance στη Νέα Φιλαδέλφεια φυσικά!

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 στις 12 μ.μ. – 2 μ.μ.

Σάββα Σταματιάδη 38, Νέα Φιλαδέλφεια.
Για κρατήσεις θέσεων, καλέστε στο +30 698 571 0846.

Partner Yoga Weekend @ yin yang balance

Η Partner Yoga είναι μια δυναμική εμπειρία παρατήρησης με αυτοσκοπό την αρμονία και τον αλληλοσεβασμό.

Αν θέλεις να αναπτύξεις τις επιδεξιότητες του συντονισμού της ισορροπίας και της συναρμογής, αν θέλεις να καλλιεργήσεις την δεκτικότητά σου ή αν νιώθεις εσωστρεφής και θέλεις απλά να κοινωνικοποιηθείς εξελίσσοντας νέους τρόπους επικοινωνίας, έλα για ένα δυναμικό μάθημα Partner Yoga με την Κατερίνα Γεωργοπούλου & τη Βάσια Λάσκου.

Η πρακτική Partner Yoga συνδέει ένα ζευγάρι ανθρώπων (συντρόφους ή φίλους) και μέσα από ποικίλες πρακτικές της yoga, ευνοεί τη συνειδητή αναπνοή, την παρατήρηση και τη σίγαση του Εγώ, προσφέροντας αρχικά ηρεμία και χαλάρωση.

Μέσα από την ολοκλήρωση των ασκήσεων και με βάση την κοινή προσπάθεια, επιτυγχάνεται σωματική και πνευματική αρμονία, ενώ καλλιεργείται βαθιά η εμπιστοσύνη και η αυτοσυγκέντρωση.

Οι μαθητές μαθαίνουν να αφουγκράζονται την υποκειμενικότητα του κάθε ατόμου και τις διαφορετικές οπτικές, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιούν πως η σύνδεση και η παρατήρηση αποτελούν βάσεις για μια ουσιαστική σχέση – φιλική, ερωτική ή επαγγελματική.

Η εξέλιξη όταν βιώνεται ομαδικά, μας υπενθυμίζει πως η συντροφικότητα δεν αποτελεί απλά μέσο κοινωνικής επιβίωσης, αλλά εφαλτήριο προς την αυτεπίγνωση.

– Το μάθημα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα εκμάθησης.
– Το κόστος παρακολούθησης για μη μέλη είναι €20.
– Το κόστος παρακολούθησης για τα μέλη είναι €15.

https://www.filadelfia-xalkidona.gr/2018/10/yin-yang-balance-enallaktikes-theraoeies/