Yin yang balance: Bιωματική γνωριμία με την τέχνη του Shiatsu

0

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου, 12:30 – 15:30
“Οκτώβριος 2018: Μήνας Ενημέρωσης Shiatsu”

To yin yang balance φιλοξενεί τη δράση της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου Hellenic Shiatsu Society : “Οκτώβριος: Μήνας ενημέρωσης για το Σιάτσου”.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην βιωματική γνωριμία με τη θεραπευτική τέχνη του Σιάτσου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για τις εφαρμογές και τα οφέλη του Σιάτσου και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να νιώσετε το ευεργετικό άγγιγμά του.

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου, 12:30 – 15:30: Πιστοποιημένα μέλη της ΕΛ.Ε.ΣΙ. θα προσφέρουν δωρεάν συνεδρίες Σιάτσου στο κοινό – κατόπιν κράτησης. Φορέστε άνετα ρούχα!

Το Shiatsu είναι μια θεραπεία που λειτουργεί σε τρία επίπεδα: σωματικό, συναισθηματικό και νοητικό. Μία συνεδρια Shiatsu, βοηθά στη μείωση του στρες, στην ανακούφιση ποικίλων μυοσκελετικών προβλήματων, στους πόνους του αυχένα και της πλάτης, στους πονοκεφάλους και στα προβλήματα αϋπνίας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας Shiatsu, από τον εξειδικευμένο θεραπευτή, ασκούνται πιέσεις με τον αντίχειρα, τα δάχτυλα, τους αγκώνες και τα γόνατα στους μεσημβρινούς (κανάλια μέσα από τα οποία ρέει η ζωτική ενέργεια στο σώμα). Με αυτόν τον τρόπο, εξομαλύνεται η λειτουργία του νευρικού συστήματος που αλλά και η λεμφική και ορμονική λειτουργία. Τα αποτελέσματα γίνονται αισθητά από την πρώτη συνεδρία.

 

Υin yang balance

YOGA – SHIATSU-REJUVANCE – ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Yin yang balance: Εναλλακτικές Θεραπείες

Προηγούμενο άρθροΑλσος ΝΦ: “Τα παγκάκια της ανάπλασης”…
Επόμενο άρθροΔιανομή προϊόντων σε δικαιούχους Τ.Ε.Β.Α.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.