ΝΦ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Σώθηκε παιδάκι από τις φλόγες με την παρέμβαση της δημοτικής Αστυνομίας! (Βίντεο-Φώτος)!

0

Ήταν θέμα δευτερολέπτων… και ευτυχώς τα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης μας ήταν κοντά και έκαναν το καθήκον τους! Πρώτα ως άνθρωποι και μετά ως δημοτικοί αστυνόμοι! Τα συγχαρητήριά μας! Μπράβο παιδιά!

 

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 1.00 μ.μ. στην οδό Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για αδιευκρίνιστους λόγους ένα Ι.Χ. μάρκας citroen ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο (δείτε βίντεο). Το όχημα πήρε αμέσως φωτιά στην μηχανή του, η οποία άρχισε ραγδαία να αγγίζει και την καμπίνα του οχήματος.

Σε πολύ κοντινό σημείο βρισκόταν κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, το οποίο έσπευσε άμεσα στο όχημα. Στο εσωτερικό του οχήματος βρισκόταν ένας άντρας (οδηγός) και στο πίσω κάθισμα ένα μικρό παιδί. Οι πόρτες όμως ήταν φρακαρισμένες από την σύγκρουση και η φωτιά πλησίαζε απειλητικά τους επιβαίνοντες…

Με αστραπιαίες κινήσεις τα παιδιά της δημ. αστυνομίας έσπασαν τα τζάμια και απεγκλωβισαν το παιδάκι και τον οδηγό στο… παρά πέντε! Και έπειτα με δικά τους μέσα έσβησαν την φωτιά!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της Fx-news:

 

Προηγούμενο άρθροΝΦ: Ο “λόφος” γίνεται “βουνό”… και ακόμα περιμένουμε!!!
Επόμενο άρθροΗ “Ένωση Γονέων ΝΦ.-ΝΧ” για τις καταλήψεις στα σχολεία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.