Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 - 8:38 πμ

ΝΦ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Σώθηκε παιδάκι από τις φλόγες με την παρέμβαση της δημοτικής Αστυνομίας! (Βίντεο-Φώτος)!

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Ήταν θέμα δευτερολέπτων… και ευτυχώς τα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης μας ήταν κοντά και έκαναν το καθήκον τους! Πρώτα ως άνθρωποι και μετά ως δημοτικοί αστυνόμοι! Τα συγχαρητήριά μας! Μπράβο παιδιά!

 

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 1.00 μ.μ. στην οδό Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για αδιευκρίνιστους λόγους ένα Ι.Χ. μάρκας citroen ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο (δείτε βίντεο). Το όχημα πήρε αμέσως φωτιά στην μηχανή του, η οποία άρχισε ραγδαία να αγγίζει και την καμπίνα του οχήματος.

Σε πολύ κοντινό σημείο βρισκόταν κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, το οποίο έσπευσε άμεσα στο όχημα. Στο εσωτερικό του οχήματος βρισκόταν ένας άντρας (οδηγός) και στο πίσω κάθισμα ένα μικρό παιδί. Οι πόρτες όμως ήταν φρακαρισμένες από την σύγκρουση και η φωτιά πλησίαζε απειλητικά τους επιβαίνοντες…

Με αστραπιαίες κινήσεις τα παιδιά της δημ. αστυνομίας έσπασαν τα τζάμια και απεγκλωβισαν το παιδάκι και τον οδηγό στο… παρά πέντε! Και έπειτα με δικά τους μέσα έσβησαν την φωτιά!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της Fx-news:

 

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!