ΝΦ: Ο “λόφος” γίνεται “βουνό”… και ακόμα περιμένουμε!!!

0

Στις 18/10/2018 είχαμε δημοσιεύσει ρεπορτάζ με τίτλο “Ασυνειδησία…” καυτηριάζοντας την συμπεριφορά κάποιων δημοτών που “πετάνε” σε δημόσιους χώρους ότι “περισσεύει” από το σπίτι τους… Στην προκειμένη περίπτωση ήταν κλαδιά από τα κλαδέματα που έκαναν στους κήπους τους.

Μετά από 38 ημέρες (29/11) και παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις πολιτών προς τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να παρέμβει, να καθαρίσει δηλαδή τον “λόφο” από κλαδιά -που εμποδίζουν και την κυκλοφορία των πεζών- ως οφείλει (και αν βρει τους υπαίτιους να καταλογίσει το κόστος) και να διευκολύνει την καθημερινότητα αλλά και να προστατεύσει την ασφάλεια των δημοτών… δυστυχώς ΔΕΝ έχει κάνει Τ Ι Π Ο Τ Α !

Ο “λόφος” από κλαδιά έγινε “βουνό” και οι καταγγελίες και οχλήσεις των δημοτών συνδέθηκαν με… “Καράκας”!


Ασυνειδησία…

Κάπου… σε μία συνοικία της Νέας Φιλαδέλφειας…

Προηγούμενο άρθροΗ “Πόλης Ενότητα” στηρίζει την 8η Εθελοντική αιμοδοσία!
Επόμενο άρθροΝΦ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Σώθηκε παιδάκι από τις φλόγες με την παρέμβαση της δημοτικής Αστυνομίας! (Βίντεο-Φώτος)!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.