“Συμπαράσταση στον σύντροφο Λαφαζάνη” την Τετάρτη…

0

Με πρώτο θέμα ημερησίας διάταξης, “ψήφισμα καταδίκης των διώξεων κατά πολιτικών προσώπων που αγωνίζονται ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς” θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, την Τετάρτη 03 Οκτωβρίου.

Να σημειώσουμε ότι ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης και αρκετά ακόμη άτομα του κόμματός του, διώχθηκαν για υποθέσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση κρατικής λειτουργίας κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών. Μάλιστα ο κ. Λαφαζάνης απευθυνόμενος σε μέλη της ΛΑΕ που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΓΑΔΑ κατά την απολογία του, επεσήμανε ότι:

«Δεν πρόκειται να απολογηθώ σε αυτό το τμήμα (Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικούς Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφάλειας δεν το νομιμοποιώ, δεν το αναγνωρίζω. Είμαστε εδώ για να ζητήσουμε την διάλυσή του εδώ και τώρα». Εδώ ερχόμουν για να υπερασπίσω αυτούς που διώκονται, αυτούς που συλλαμβάνονται άδικα, δεν περίμενα ότι μετά τις διώξεις της χούντας του Παπαδόπουλου θα είχαμε διώξεις από πρώην συντρόφους μου, εκδικητικές διώξεις γιατί δεν μπορούν να ακούνε ούτε την φωνή μας, γιατί η φωνή μας είναι η φωνή της συνείδησής τους. Η φωνή που τους λέει ότι πρόδωσαν τα πάντα, εγκαταλείψανε αρχές, στόχους, διακηρύξεις», συμπλήρωσε.


Διαβάστε επίσης:

«Θα δεχτούν πίσω στο μαντρί τον #arxonta;;;»

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

«Διάλυση»…


Διαβάστε την πρόσκληση και τα θέματα ημερησίας διάταξης. Σημειώνουμε ότι και η νέα πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Χαραμαρά, συνεχίζει την τακτική του προκατόχου της και ΔΕΝ μας στέλνει τις εισηγήσεις των θεμάτων που θα συζητηθούν! Οπότε αποδεικνύεται ότι είναι πολιτική “δημοκρατική” απόφαση του κ. Βασιλόπουλου και όχι επιλογή των προέδρων…

Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (22η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 3η Οκτωβρίου 2018, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Έγκριση ψηφίσματος καταδίκης των διώξεων κατά πολιτικών προσώπων που αγωνίζονται με συλλογικό τρόπο υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των πολιτών στην κατοικία ενάντια στους ηλεκτρονικούς  πλειστηριασμούς.

Έγκριση ψηφίσματος καταδίκης των φασιστικών επιθέσεων.

Έγκριση 7ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου έτους 2018.

Έγκριση 13ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2018, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για την επιχορήγηση αθλητικών συλλόγων.

Έγκριση διοργάνωσης κύκλου σεμιναρίων φιλοσοφικής Συμβουλευτικής και εξειδίκευσης της σχετικής πίστωσης.

Έγκριση μετακίνησης της Γεν. Γραμματέως του Δήμου στο Συνέδριο «Διοίκηση και Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον Κλεισθένη» από τις 25 – 27 Οκτωβρίου 2018 στο Καρπενήσι.

Έγκριση έκδοσης λευκώματος για το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας και τα ρέματα Ποδονίφτη-Γιαμπουρλά.

Ανασυγκρότηση Επιτροπής Προϊόντος Χρηματοκιβωτίου-Παγκαριών του Δημοτικού Ιερού Ναού «Οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» του Δημοτικού Κοιμητηρίου (επανεισαγωγή).
Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων σχολείων» (Α.Μ. 65/2016).

Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΡΑΜΑΡΑ


Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: «Οι δημότες ΔΕΝ γνωρίζουν τι ψηφίζει το Δημοτικό συμβούλιο»!


 

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Μποφίλιου, Δεληβοριάς, Ιωάννου, Καραμουρατίδης στο Εργαστήρι Ελληνικού Τραγουδιού!
Επόμενο άρθροΞεκινά το Κατηχητικό του Αγίου Ιωάννη Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.