Βίντεο: “Οι δημότες ΔΕΝ γνωρίζουν τι ψηφίζει το Δημοτικό συμβούλιο”!

0

Στο τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (05/04), ο εκπρόσωπος της Fx-news, κ. Βασίλης Βέττος, ρώτησε τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργο Πάνο, για ποιο λόγο (από την πρώτη μέρα που ανέλαβε) ΔΕΝ κοινοποιεί το περιεχόμενο των θεμάτων που θα συζητηθούν και ψηφιστούν από το συμβούλιο, τόσο στα ΜΜΕ όσο φυσικά και στους Δημότες. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;

Να αποφασίζονται από την πλειοψηφία της Δημοτικής αρχήςεν μια νυχτί” προς ΕΦΑΡΜΟΓΗ, χωρίς ο Λαός της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας να γνωρίζει από πριν, τι θα αποφασίσουν για το μέλλον του και την καθημερινότητά του!

Δείτε το σχετικό Βίντεο:

Προηγούμενο άρθρο“Για νέο Παύλο Φύσσα” μιλά η “Δύναμη Πολιτών” σε ανακοίνωσή της για το γήπεδο…
Επόμενο άρθρο“Ρωμαίος & Ιουλιέτα” από το 2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.