“Λευκές” ισοπαλίες για Άτταλο & Χαλκηδονικό

0

Ισοπαλίες χωρίς τέρματα, εκτός έδρας, για τις δύο ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ

Για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της Αθήνας, ο ΑΟΝΦ Ατταλος ήρθε ισόπαλος με 0-0 στο γήπεδο Κυψέλης με αντίπαλο την Αθηναΐδα.

Βαθμολογία:

ΑΟΠ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ

Για το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της Αθήνας, Αστέρας Χαιδαρίου και Χαλκηδονικός έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. Έτσι η ομάδα της Νέας Χαλκηδόνας παρέμεινε επικεφαλής με 10 βαθμούς και 11-0 τέρματα, έχοντας όμως συγκάτοικους τον Πανιώνιο Καισαριανής και τα Ταταύλα.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ (ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ): Κολονέλος, Γενιδογάν Φ, Νίκας, Σκέμπι, Ράγιας, Λυμπερόπουλος, Χύτας, Λαγός (46’ Γκέρτσος), Αραπογιάννης (87’ Γενιδογάν Ι.), Αντωνόπουλος, Παππάς (53’ Πρίφτης).

Βαθμολογία:

Προηγούμενο άρθροΙωνικός ΝΦ: Έκανε το back to back
Επόμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Ξεκινά το Εργαστήρι Ελληνικού Τραγουδιού!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.