Μουσική εκδήλωση στο Άλσος ΝΦ

0

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

 

 

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20.00 μμ θα πραγματοποιηθεί η 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Λίμνη του Άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας, με πρωτοβουλία της Χορωδίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου  και συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Αττικής.

Μία μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην ανάπλαση του Άλσους Ν.Φιλαδέλφειας, μέσα από την οποία θέλουμε να εκφράσουμε «τραγουδώντας»  την ανάγκη προστασίας του και τη διαφύλαξή του ως πνεύμονα ζωής και ανάσα για την πόλη μας, καθώς και για ολόκληρη την Αττική.

Το έργο της ανάπλασης χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Συμμετέχουν :

η Χορωδία Δήμου Ν. Ιωνίας

το «Μουσικό Σεργιάνι» Κερατσινίου

η Χορωδία Δήμου Γαλατσίου

και η Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας

***Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου, (Περικλέους και Παπαναστασίου), Ν. Χαλκηδόνα – στάση Συντριβάνι, την ίδια ημέρα και ώρα.


Διαβάστε επίσης:

«Οδοιπορικό» στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (Βίντεο)

Άλσος ΝΦ: Παραλίγο τραγωδία με πτώση δέντρου!

Προηγούμενο άρθροΔυναμικό ξεκίνημα της ΦΕΑ
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ-ΠΡΟΣΟΧΗ! Πτώσεις δέντρων & αντικειμένων από τους θυελλώδεις ανέμους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.