Μήπως ήρθε η ώρα να βάλω θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας;

0

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων συνεχίζονται. Ένα από τα σημεία που προτιμάνε οι διαρρήκτες να παραβιάζουν συνήθως είναι η πόρτα εισόδου.

Όσο πιο παλιά πόρτα τόσο πιο εύκολα παραβιάζεται. Επισκεφθήκαμε λοιπόν την kataskevastikh.gr στον νέο της εκθεσιακό χώρο ώστε να μάθουμε τα πάντα σχετικά με τις πόρτες ασφαλείας.

Ο κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος, τεχνικός σύμβουλος της kataskevastikh.gr μας υποδέχτηκε έτοιμος να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα μας. Η κουβέντα ξεκίνησε με το τι μπορούμε να κάνουμε στην πόρτα που έχουμε ήδη.

Σύμφωνα με το κ. Σωτηρόπουλο εάν η πόρτα μας είναι θωρακισμένη αλλά με παλιά κλειδαριά μπορούμε να αλλάξουμε κλειδαριά. Η αλλαγή πραγματοποιείτε σε μικρό χρονικό διάστημα. Επιλέγοντας να κάνουμε αυτό αναβαθμίζουμε άμεσα την πόρτα μας με μικρό κόστος. Μια extra επιλογή ασφάλειας είναι να βάλουμε εσωτερικά μια μπάρα ασφαλείας. Η μπάρα τοποθετείτε με ευκολία σχεδόν σε όλες τις πόρτες. Προσφέρει ασφάλεια όταν βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι. Σημαντικό είναι όμως να τονίσουμε ότι μία νέα αναβαθμισμένη πόρτα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια από ότι η παλιά μας πόρτα. Για την μέγιστη ασφάλεια οι θωρακισμένες πόρτες διαρκώς αναβαθμίζονται. Μία νέα πόρτα είναι σχεδόν σίγουρο ότι μας διασφαλίζει περισσότερο από ότι μία παλιά. Χρησιμοποίησα την λέξη “σχεδόν”, διότι η νέα πόρτα δεν αρκεί να λέγεται ασφαλείας πρέπει και να είναι. Όταν επιλέγουμε νέα πόρτα πρέπει να γνωρίζουμε και τα χαρακτηριστικά της.

Τι πρέπει δηλαδή να προσέχουμε στην επιλογή μιας νέας πόρτας;;;

Θωράκιση: Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Για εμένα η θωρακισμένη πόρτα πρέπει να έχει τουλάχιστον διπλή θωράκιση. Η πόρτα μονής θωράκισης δεν θα έπρεπε να λέγεται θωρακισμένη πόρτα.

Κλειδαριά: Είναι σημαντικό να επιλέγουμε κλειδαριά με μη αντιγραφόμενο κλειδί ασφαλείας. Επίσης θα πρέπει να υπάρχει πάντα ατσάλινο defender. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε πόρτα με πολλαπλά σημεία κλειδώματος. Καλό είναι να επιλέγετε θωρακισμένη πόρτα με βάση τα χαρακτηριστικά της. Μπορεί μερικές φορές να μας δελεάζει μία χαμηλή τιμή αλλά πόσο σίγουροι είμαστε ότι αυτή η πόρτα θα μας προσφέρει την ασφάλεια που επιθυμούμε; Στην νέα μας έκθεση μπορείτε να δείτε θωρακισμένες πόρτες που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.  Καλέστε μας στο 216 800 3344 ή επισκεφθείτε μας στην νέα έκθεση: Εφέσου 34, Νέα Φιλαδέλφεια. www.kataskevastikh.gr.

Δείτε περισσσότερα στην ιστοσελίδα μας: kataskevastikh.gr

Κατάστημα – Έκθεση: Εφέσου 34 Νέα Φιλαδέλφεια

Ωράριο έκθεσης: Δευ: 9π.μ. – 5μ.μ.
Τρ-Τετ-Πεμ-Παρ: 9π.μ. – 8μ.μ
Σαβ: 9π.μ – 3μ.μ.

Τηλ.: 216.8003344 – Κιν.: 6982.444100

www.facebook.com/Kataskevastikhgr

Προηγούμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Αφιέρωμα στον μικρασιάτη συνθέτη Απόστολο Χατζηχρήστο
Επόμενο άρθρο“Θα δεχτούν πίσω στο μαντρί τον #arxonta;;;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.