“Διάλυση” της Διοίκησης Βασιλόπουλου – Παραιτήθηκαν προέδρος-αντιδημάρχοι-σύμβουλοι!

0

 

Από χθες το απόγευμα οι φήμες είχαν “οργιάσει” στην πόλη μας, που μιλούσαν για μαζική φυγή “πρωτοκλασσάτων’ στελεχών από την διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου…

Σήμερα το πρωί, έλαβε η εφημερίδα μας πρόσκληση για την διεξαγωγή δημοτικού συμβουλίου που δεν υπέγραφε ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γ. Πάνος αλλά α.α. ο αντιπρόεδρος…

Σήμερα το απόγευμα τα νέα μαθεύτηκαν από το περιβάλλον του δημάρχου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Πάνος, ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Μιχάλης Λάλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Κουμαριανός και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αρσένης Πρελορέτζος, αποχωρούν από την διοίκηση Βασιλόπουλου και παραιτούνται και από δημοτικοί σύμβουλοι!!!  Και η αντιδήμαρχος παιδείας κυρία Ευτυχία Παπαλουκά παραιτήθηκε από το αξίωμα της αντιδημάρχου Παιδείας αλλά όχι από δημοτική σύμβουλος.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες από εδώ και πέρα για την παράταξη Δύναμη Πολιτών και τον Άρη Βασιλόπουλο. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ.

 

Προηγούμενο άρθροΛηστεία με πυροβολισμούς στα ΕΛΤΑ του Κόκκινου Μύλου
Επόμενο άρθροΝ. Χαλκηδόνα: Πτώση δέντρου σε αυτοκίνητο! (Βίντεο-φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.