ΑΕΚ: Έτσι θα γίνει η Φιέστα το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

0

Με πρωταγωνιστή τον Κόσμο και τη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει η φιέστα κατάκτησης του Πρωταθλήματος το Σαββάτο το βράδυ!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου στις 7.00μμ στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας του Απόλλωνα με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της Superleague. Το γήπεδο αναμένεται όπως είναι φυσικό να είναι κατάμεστο από φιλάθλους της ΑΕΚ. Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει στο γήπεδο η επίσημη απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπειτα, η ομάδα της Ένωσης θα επιβιβαστεί σε ανοιχτό πούλμαν και θα διασχίσει την Λ. Δεκελείας από τη Νέα Χαλκηδόνα με κατεύθυνση το γήπεδο στην θέση που βρίσκονταν η σκεπαστή (οδ. Φωκών). Εκεί θα έχει διαμορφωθεί ειδική εξέδρα στην οποία θα ανέβουν οι ποδοσφαιριστές για να πανηγυρίσουν τον τίτλο μαζί με τους χιλιάδες φιλάθλους που αναμένεται να κατακλύσουν τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Θερμή παράκληση της Fx-news: Οι πανηγυρισμοί όλων για την κατάκτηση του τίτλου μετά από 24 χρόνια σίγουρα θα είναι επικοί! Να μην ξεφύγουν όμως σε κανένα σημείο! Οποιαδήποτε ζημιά σε δημοτική περιουσία (κάδοι, κτήρια κλπ) ΔΕΝ ζημιώνουν την Δημοτική αρχή ή το κράτος, αλλά την τσέπη και την ποιότητα ζωής των δημοτών!

Ευχαριστούμε

 

Προηγούμενο άρθροΕνημερώσεις του Δήμου
Επόμενο άρθρο“Η Νέα Φιλαδέλφεια στην κορυφή”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.