Τίμησαν τον Μητροπολίτη

0

Όπως μας ενημέρωσε ο σύλλογος “Πολιτιτική Αναγέννηση”:


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μας στις 23  Μαίου στο Π.Π.Ι.Ε.Δ με θέμα “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ” και η τιμητική βράβευση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, για το κοινωνικό του έργο.

Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας, εκτός του Μητροπολίτη μας ο Πρωτοσύγκελος Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος  Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος,  Προϊστάμενοι Ενοριακών Ναών και πολλοί Κληρικοί από τις Ενορίες της Μητρόπολης  μας.

Από το Δήμο παρόντες  ήταν, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Άρης  Βασιλόπουλος, ο Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης Ζούμε Μαζί κ. Απόστολος  Κόντος και η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κ. Αντωνία  Αναγνώστου. Επίσης μας τίμησαν  με τη παρουσία τους, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με  προβολή ειδικού σπότ για το έργο της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» και ακολούθησε, χαιρετισμός της Αντιπροέδρου του Συλλόγου κ. Νανάς Τρυφωνοπούλου στο Σεβασμιώτατο και του παρευρισκομένους, και κατόπιν αναφέρθηκε στο ξαφνικό θάνατο της Προέδρου  μας κ. Χαϊκάλη. Στη συνέχεια έγιναν οι ομιλίες των κ.κ. Βασιλείου Μειχανετσίδη, υπευθύνου Προγραμμάτων και Διεθνών σχέσεων της «Αποστολής» με θέμα » Αποστολή Αγάπης» και Εμμανουήλ Διαγουμά, Προέδρου του Συλλόγου «Ανοιχτή Αγκαλιά ( ΑΜΕΑ )», με θέμα «Ο Εθελοντισμός». Στη συνέχεια η Γραμματέας του Συλλόγου κυρία Τσιλιμπάρη διάβασε το βιογραφικό  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ και κατόπιν μετά  τον χαιρετισμό του Σεβασμιώτατου έγινε η «Βράβευση Τιμής» για το κοινωνικό έργο του από την Γενική Γραμματέα   και τα Μέλη του Δ.Σ.του Συλλόγου.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακά τραγούδια που απέδωσε θαυμάσια η Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την Διεύθυνση του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Χ. Νταραβάνογλου.

*Σας ευχόμαστε  Καλό Καλοκαίρι,  ραντεβού το Σεπτέμβριο.

Υ.Γ  Όλες οι εκδηλώσεις του Ιουνίου ακυρώνονται λόγω πένθους

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Η Εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Fx-news
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.