Ενημερώσεις του Δήμου

0

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ενημερώσεις:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 από τις 10:00 το πρωί γιορτάζουμε την Ημέρα Περιβάλλοντος στην Λίμνη του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας. Τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της πόλης μας με τους φίλους και τις οικογένειες τους θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το δάσος μας, να φυτέψουν και να πάρουν μαζί τους το δικό τους λουλούδι με την βοήθεια των γεωπόνων του Δήμου μας, να ζωγραφίσουν, να ψυχαγωγηθούν με διαδραστικά παιχνίδια, να εκφραστούν με θεατρικό παιχνίδι και άλλα πολλά. Θα είναι μια γιορτή για το περιβάλλον με πολλές εκπλήξεις!

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Τμήμα Παιδείας-Πολιτισμού και το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.

Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

30η  Δράση  ‘’Χωριού Παραγωγών – Χωρίς Μεσάζοντες’’

Την Κυριακή 3 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η 30η δράση του ‘’Χωριού Παραγωγών – Χωρίς Μεσάζοντες’’, στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00 το πρωί, έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Όποιοι το επισκεφθούν  θα μπορέσουν να προμηθευτούν διάφορα προϊόντα της Ελληνικής γης, βιολογικά και συμβατικά, αλλά και εποχιακά φρέσκα λαχανικά και φρούτα όπως και  παραδοσιακά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια της δράσης, θα συλλέγονται, όπως πάντα, από τους πολίτες αλλά και από  τους παραγωγούς, τρόφιμα και φάρμακα, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο αντίστοιχα, προκειμένου να ενισχυθούν οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού του Δήμου μας, μέσα και από αυτές τις δομές.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρώτο Rally Διερεύνησης Τρόπων Κοινωνικής Ένταξης Α.Μ.Ε.Α

O Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας -Ν. Χαλκηδόνας  σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και φίλων Α.μ.ε.Α. «Ανοιχτή Αγκαλιά» διοργανώνει  το 1ο Rally Διερεύνησης Τρόπων Κοινωνικής Ένταξης Α.Μ.Ε.Α.  την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45).Θα υπάρχουν ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες και ελαφρύ γεύμα με τη λήξη της εκδήλωσης.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν Βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΥ για την άνοδο
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ! Στο αυτόφωρο άνθρωποι του Δήμου! (upd)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.