Ανακοίνωση του ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΥ για την άνοδο

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:


Νέα Φιλαδέλφεια 29 Μαΐου 2018

Η οικογένεια του ΑΟΝΦ Άτταλος με περίσσεια χαρά και ικανοποίηση απολαμβάνει την άνοδο και επιστροφή της ομάδας μας στην Β΄κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Η ομαδική προσπάθεια που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, στηριζόμενη στην φιλοσοφία και το όραμα της διοίκησης για ανάδειξη του έργου της της Ακαδημίας με την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών της, σε συνδυασμό με την υπομονή την πίστη και την επιμονή, έδρεψαν καρπούς, ώστε να φτάσει σήμερα η ομάδα σ αυτή την επιτυχία, στηριζόμενη ως επί το πλείστον σε δικά της παιδιά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους συντελεστές αυτού του επιτεύγματος, στον προπονητή και τους συνεργάτες του που δούλεψαν στην κατεύθυνση αυτή, στους γονείς-φίλους της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα και κυρίως στους ποδοσφαιριστές μας, που καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς υπέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά, εντός και εκτός γηπέδου, βασιζόμενοι πάντα στην αρχή της ομαδικότητας που δεν ήταν αλλή απο το ”ένας για όλους και όλοι για έναν”.

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

 

Προηγούμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Μάιος 2018
Επόμενο άρθροΕνημερώσεις του Δήμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.