Νταμπλ στα Φιλαδέλφεια μετά από 40 χρόνια!

0

Με το εκπληκτικό ανάποδο βολέ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ επικράτησε δια πυρός και σιδήρου της ΑΕΛ στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό (1-0) την Τετάρτη και έτσι διατηρεί ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του νταμπλ!

Η Ένωση έχει κατακτήσει δύο φορές το νταμπλ στην 94χρονη Ιστορία της, τις σεζόν 1938-39 και 1977-78, νικώντας σε αμφότερες τις περιπτώσεις τον ΠΑΟΚ, την ομάδα δηλαδή που θα συναντήσει και φέτος στον τελικό της διοργάνωσης, σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας και «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 και 2-0 αντιστοίχως.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο λοιπόν, η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για το τρίτο νταμπλ της Ιστορίας της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 1979 και το 1994 κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου από Πανιώνιο (3-1) και Παναθηναϊκό (3-3, πέναλτι 4-2).

Η Νέα Φιλαδέλφεια θα ζήσει φέτος (μετά από πολλά χρόνια) μαγικές κιτρινόμαυρες στιγμές!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας ο Δήμος θα φωταγωγήσει την πόλη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος…!

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Νησίδα! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΔημοτικές εκλογές: Κόντρες για την απλή αναλογική (Live)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.