Ούτε ο πρόεδρος είδε τους “τραμπουκισμούς”…

0

Μετά τα επεισόδια στο Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής που έγινε την Πέμπτη (8/2) και τα οποία οδήγησαν σε διακοπή της συνεδρίασης (στην ημερήσια διάταξη υπήρχε το θέμα της υπογειοποίησης της Π. Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια), ο πρόεδρος του Περιφερειακού συνεδρίου κ. Θοδωρής Σχινάς δήλωσε:

«Σήμερα, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, δεν έγινε δυνατή η προγραμματισμένη 5η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν μεταξύ ορισμένων ατόμων εκ των διαμαρτυρόμενων για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Γραμματικό, και ορισμένων οπαδών της ΑΕΚ. Καταδικάζω απερίφραστα αυτές τις βίαιες ενέργειες. Η συζήτηση και η λήψη των αποφάσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, όπου ακούγονται πάντα όλες οι απόψεις, αποτελεί ύψιστη δημοκρατική διαδικασία για τους πολίτες της Αττικής, και ως τέτοια οφείλουν όλοι να τη διαφυλάσσουν και να τη σέβονται. Επεισόδια σαν αυτά που έλαβαν χώρα σήμερα εντός της αίθουσας του Συμβουλίου, απομειώνουν τη σημασία του θεσμού, αποδυναμώνουν τη δημοκρατική διαδικασία λήψης των αποφάσεων και δεν υπηρετούν τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως κυττάρου Δημοκρατίας. Οφείλουμε όλοι, αιρετοί και πολίτες, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για την προστασία του θεσμού του Περιφερειακού Συμβουλίου και της τοπικής δημοκρατίας».

Μετά τα “ίδια επεισόδια” εξέδωσε ανακοίνωση ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας με τον ισχυρισμό ότι “τραμπουκίστηκαν” δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Βασιλόπουλου αναφέροντας ότι:

“Μια ομάδα τραμπούκων επιτέθηκε χωρίς πρόκληση σε δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου για να παρουσιάσουν τις θέσεις του Δήμου στο θέμα που αφορούσε τη ΜΠΕ της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου έξω από το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ.

 

  • Για τα “ίδια επεισόδια” υπήρξαν αρκετά βίντεο (μέχρι τώρα) από διαφορετικές πηγές που ΔΕΝ δείχνουν “τραμπουκισμούς” σε μέλη της διοίκησης Βασιλόπουλου… παρά μόνο αυτά που ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ. Σχινάς ανέφερε…
  • Για τα “ίδια επεισόδια”, “τραμπουκισμούς” κατά των μελών της διοίκησης Βασιλόπουλου μέσα στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου, ΔΕΝ επιβεβαίωσε ΚΑΝΕΝΑΣ παρευρισκόμενος πλην των ανθρώπων της διοίκησης Βασιλόπουλου…

Εξυπακούεται πως η εφημερίδα μας καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στο Περιφερειακό συμβούλιο. Καταδικάζει όμως και όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν “οτιδήποτε” για να θυματοποιηθούν!!!

Προηγούμενο άρθροΈτσι θα χρηματοδοτηθεί η “Αγιά Σοφιά”
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.