Ανακοίνωση Δήμου, για τον Αλέκο Λάλο

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αποχαιρετάμε τον πρώην δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας Αλέκο Λάλο

Η πόλη μας αποχαιρετά ένα δραστήριο και ασυμβίβαστο δημότη. Τον πρώην δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Αλέκο Λάλο. Αναμείχθηκε με τα κοινά από νέος και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στην πρώτη δημοκρατικά εκλεγμένη δημοτική αρχή μετά τη δικτατορία με το συνδυασμό του δήμαρχου Τάσου Αμπατζή σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις στις 30/3/1975 και στις επαναληπτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν μετά την ακύρωση των προηγούμενων στις 13/7/1975. Στα μισά της θητείας αναδείχθηκε από τους συμβούλους της πλειοψηφίας του δημάρχου, διαδεχόμενος τον Τάσο Αμπατζή ο οποίος πέθανε, και παρέμεινε στο αξίωμα από 7/12/1977 έως 1/4/1979. Ο Αλέκος Λάλος τα τελευταία χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος και υποστηρικτής της Δύναμης πολιτών, με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος ο γιος του και αντιδήμαρχος οικονομικών Μιχάλης Λάλος.
Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας εκφράζει στην οικογένειά του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα θερμά συλλυπητήρια. Η κηδεία του θα τελεστεί δημοσία δαπάνη.

Προηγούμενο άρθρο“ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ”: Ταβέρνα – Εστιατόριο από το 1932!
Επόμενο άρθρο1937: Νέα Φιλαδέλφεια από ψηλά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.