ΔΕΝ έχουν τον “Θεό τους”!

0

Μέχρι και την Αγία ημέρα των Θεοφανίων “εκμεταλλεύτηκαν για να προβληθούν!

Δείτε το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος:

Μπροστά από το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο συγκεντρώθηκαν νωρίς πρωί του Σαββάτου μέλη της Λαϊκής Ενότητας, ενώ ακριβώς απέναντι στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας τελούνταν η Θεία λειτουργία για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Κρατώντας σημαίες της Λαϊκής Ενότητας και πανό με συνθήματα κατά των πλειστηριασμών διαμαρτυρήθηκαν ακόμη και σήμερα για το ξεπούλημα της «λαϊκής περιουσίας».

Κάποια στιγμή και ενώ ο Αγιασμός των υδάτων είχε ολοκληρωθεί, μέλη της ΛΑΕ θέλοντας να πλησιάσουν προς την εκκλησία της Αγίας Τριάδας απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ με αποτέλεσμα να υπάρξει ολιγόλεπτη ένταση με κλωτσιές και έντονους χαρακτηρισμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=o18tUxy0flI

https://www.youtube.com/watch?v=v7ZdJ-wz9yM

 

 

Προηγούμενο άρθροΤα 3 ονόματα που θα προταθούν για τα Σκόπια…
Επόμενο άρθροΕκανε διάρρηξη, φόρεσε τις πυτζάμες του ιδιοκτήτη και την έπεσε…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.