Έρχεται η ανάσταση “κατεψυγμένων” νεκρών…

0

Περίπου μια δεκαετία χρειάζονται οι επιστήμονες για να καταφέρουν να αναστήσουν τον πρώτο νεκρό που έχει επιλέξει την κρυογονική.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ντένις Κοβάλσκι, ειδικός της κρυογονικής και πρόεδρος του Cryonics Institute, σε συνέντευξή του στην Daily Star. Ο Κοβάλσκι θεωρεί πως η κρυογονική θα βάλει τέλος στις κηδείες…

Μάλιστα, ο ίδιος κατέβαλε 140.000 δολάρια στην εταιρία του για να «κλείσει θέση» όταν έρθει εκείνη η ώρα για τον ίδιο, την σύζυγό του και τα τρία παιδιά του.

Ο Κοβάλσκι σημείωσε πως η κρυογονική είναι ένα όχημα που μας μεταφέρει στο μέλλον, ενώ τόνισε ότι η επαναφορά όσων νεκρών έχουν καταψυχθεί με την κρυογονική θα μπορούσε να γίνει και σε μόλις δέκα χρόνια: «Μπορεί να μοιάζει με επιστημονική φαντασία, ωστόσο συμβαίνει τώρα».

Ο Κοβάλσκι, που έχει καταφέρει να ξεσηκώσει παγκόσμια θύελλα αντιδράσεων, δήλωσε ότι 1.767 άνθρωποι από όλον τον κόσμο έχουν πληρώσει για να καταψυχθούν στο ινστιτούτου του στο Κλίντον Τάουνσιπ του Μίσιγκαν, ένα από τα τρία ινστιτούτα στον κόσμο που προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες.

Στις εγκαταστάσεις του ο Κοβάλσκι έχει ήδη καταψύξει 160 ανθρώπους, ενώ η τεχνική που έχει επιλέξει προβλέπει τη βύθιση του πτώματος σε υγρό άζωτο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το κόστος κρυοσυντήρησης κάθε πτώματος ανέρχεται στα 28.000 ευρώ, ένα ποσό που θα μειωθεί αισθητά, κάνοντας την κρυογονική τη νέα μόδα …θανάτου σε λίγα χρόνια.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΛέκκας: “Περιμένουμε & θέλουμε νέο σεισμό”!
Επόμενο άρθρο2 Πακιστανοί κρατούσαν ομήρους 13 αλλοδαπούς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.