Χονγκ Κονγκ: Δύσκολες ώρες για την 19χρονη Ειρήνη…

0

Δύσκολες ώρες για το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Όπως έγινε γνωστό, δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ δεν έκανε δεκτό το αίτημα να αφεθεί ελεύθερη η 19χρονη Ειρήνη με την καταβολή εγγύησης κι έτσι παραμένει στις φυλακές.

Στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ η ίδια εμφανίστηκε μαζί με δικηγόρο που της διόρισε το κράτος, μέχρι να την αναλάβει ο δικός της δικηγόρος. Ο δικηγόρος ζήτησε η Ειρήνη να αφεθεί ελεύθερη πληρώνοντας εγγύηση 100.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (11.000 ευρώ) και περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε την εγγύηση με την αιτιολογία ότι είναι ξένη υπήκοος και μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή, αλλά και γιατί η ποσότητα των ναρκωτικών είναι μεγάλη.

Η ίδια δεν είπε λέξη, καθώς δεν έχει δικαίωμα λόγου, ενώ θα εμφανιστεί για την τρίτη ακρόαση της στις 7 Δεκεμβρίου. Η νεαρή Ειρήνη έχει δηλώσει αθώα, αφού, όπως είπε στο Γενικό Προξενείο: «Δεν ήξερα για την ποσότητα των ναρκωτικών που μετέφερα».

Ρεπορτάζ του STAR αναφέρει ότι η υπόθεση με τα 2,6 κιλά κοκαΐνης της νεαρής Ειρήνη έφτασε μέχρι την Ιντερπόλ. Μάλιστα, όπως προκύπτει από την έρευνα, το κύκλωμα φαίνεται πως έχει τις ρίζες του στη Λατινική Αμερική και διακινεί ναρκωτικά στην Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική.

Η Ιντερπόλ εστιάζει στον άνθρωπο που έδωσε τα ναρκωτικά στην Αντίς Αμπέμπα στο μοντέλο για να τα μεταφέρει.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Το ΣτΕ απέρριψε άλλη μια προσφυγή
Επόμενο άρθροΚολωνάκι: Παρουσιαστές, ηθοποιοί και μοντέλα σε κύκλωμα κοκαΐνης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.