Διαύγεια: “Ο Κώστας και οι αγαπημένοι προμηθευτές”

0

Απίστευτη προκήρυξη στη Διαύγεια από Δήμο…

Μια απίστευτη γκάφα που εκθέτει ανεπανόρθωτα μια από τις πιο γνωστές δημοτικές Αρχές της Αττικής, αυτή του Δήμου Περιστερίου, αποκάλυψε έναν στημένο διαγωνισμό για την προμήθεια αδρανών υλικών.

Η ανάρτηση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Περιστερίου για την προκήρυξη διαγωνισμού στο σύστημα Διαύγεια περιείχε μια μικρή, αλλά σημαντική «παράλειψη». Στην 8η σελίδα, υπό τον τίτλο «Τεχνική Ικανότητα και Επαγγελματική Ικανότητα», όπου περιγράφεται πώς «αποδεικνύεται η τεχνική ικανότητα», έχει -ατυχώς για τους συντάκτες- «ξεχαστεί» η εξής φράση: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το»!

 

Η προκήρυξη γράφει χαρακτηριστικά:

«Κατάλογος συμβάσεων τριών (3) τουλάχιστον παρόμοιων (Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το) με την παρούσα σύμβαση προμηθειών που εκτελέσθηκαν την τελευταία τριετία (όχι αναγκαστικά σε ξεχωριστά έτη), συνοδευόμενος από βεβαιώσεις ορθής εκτέλεσης και ολοκλήρωσης».
Και για του λόγου το αληθές

Οι αφηρημένοι συνεργάτες του Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος διανύει την τέταρτη θητεία του στον δημαρχιακό θώκο του Περιστερίου, «ξέχασαν» να αφαιρέσουν από το έγγραφο την επίμαχη φράση εσωτερικής συνεννόησης, προκειμένου η προμήθεια να ανατεθεί στους δικούς τους ανθρώπους…

 

ΠΗΓΗmononews.gr
Προηγούμενο άρθρο“Παράταση” στις Δημοτικές εκλογές του 2019 – Ρεκόρ θητείας Βασιλόπουλου!
Επόμενο άρθροΆγιος Μηνάς: Ιερά Πανήγυρις στη Νέα Φιλαδέλφεια (πρόγραμμα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.