Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μ. Ζαφειρόπουλου

0

Στη δημοσιότητα έδωσε την Πέμπτη τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του, καθ’ομολογίαν, δολοφόνου του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είχε δολοφονηθεί στο γραφείο του στην οδό Ασκληπειού στις 13 Οκτωβρίου, και του συνεργού του, που διαφεύγει της σύλληψης.

Σημειώνεται πως ο δολοφόνος του άτυχου δικηγόρου, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτη στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Ο ίδιος ήταν δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας, αφού είχε παραβιάσει την άδεια του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά πέντε Αλβανοί, οι οποίοι ήθελαν να εκβιάσουν την οικογένεια φυλακισμένου πελάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πίεζαν τον δικηγόρο ώστε τους αποκαλύψει τις διευθύνσεις των συγγενών του.

Σε βάρος των δύο δραστών, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των δύο Αλβανών υπηκόων δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ειδικότερα, πρόκειται για τους

– (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME , γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία:

-Και τον μη συλληφθέντα (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία, ο οποίος απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία:

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Προηγούμενο άρθρο“Αντικειμενικές”: “Λαϊκές” γειτονιές γίνονται “φιλέτα”!
Επόμενο άρθροΣεισμός στην Αττική
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.