Αρχική Web-Tv «Υπογειοποίηση»: Η παρέμβαση του Λ. Γεωργαμλή & η «πασιέντζα» του αντιδημάρχου! (Βίντεο)

«Υπογειοποίηση»: Η παρέμβαση του Λ. Γεωργαμλή & η «πασιέντζα» του αντιδημάρχου! (Βίντεο)

Στο Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (11/10) που είχε ως κυριότερο θέμα την συζήτηση και γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κων/νου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λύσανδρος Γεωργαμλής με ομιλία-παρέμβασή του ζήτησε τον διάλογο από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για να βρεθεί μια λύση για το θέμα.

Πριν σας παραθέσουμε την ομιλία του κ. Γεωργαμλή, να σημειώσουμε ένα γεγονός που συνέβη μετά τις τοποθετήσεις των συμβούλων του σώματος.

Δημότης που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση πήρε τον λόγο και είπε: «…δεν γίνεται κατά την συζήτηση σημαντικών θεμάτων για την πόλη, δημοτικοί σύμβουλοι να ασχολούνται με άλλα πράγματα στον υπολογιστή τους… » και αποχώρησε εκνευρισμένος από την αίθουσα! Εκείνη την στιγμή λίγοι κατάλαβαν τι εννοούσε ο δημότης. Τελικά, σήμερα κυκλοφόρησε βίντεο στο διαδίκτυο (aek365.com) στο οποίο την ώρα της ομιλίας του κ. Γεωργαμλή, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Θ. Μανωλεδάκης, -ο οποίος κάθονταν δίπλα στον ομιλητή- έπαιζε πασιέντζα στον υπολογιστή του!

Δείτε το Βίντεο:

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Fx-news - Διαβάστε on-line το νέο τεύχος