Poll: Τελευταίες ώρες για την ψήφο σας – Επιπλέον διευκρινήσεις

0

Για να μην υπάρχουν “παρεξηγήσεις” για τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορία της Fx-news και για την όσο γίνεται (ως POLL) περισσότερη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, ενημερώνουμε ότι:

41 μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 και 37 περίπου από την ανάληψη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας από την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» με δήμαρχο τον Αρη Βασιλόπουλο, η εφημερίδα μας στα πλαίσια των τακτικών ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που κάνει, ξεκινά από το Σάββατο 21/10 την νέα της ψηφοφορία με το ερώτημα:

Είστε ικανοποιημένοι από την Δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών), μετά από 3 χρόνια στην διοίκηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας;;;

Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες θα μπορούν να ψηφίζουν μία (1) φορά, και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της ψηφοφορίας στην  Fx-news. Η ψηφοφορία ξεκίνησε το Σάββατο 21/10/2017 και θα λήξει την Τρίτη 24/10/2017 στις 23.00.

Για να μην υπάρχουν “παρεξηγήσεις” για τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορία της Fx-news και για την όσο γίνεται (ως POLL) περισσότερη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, ενημερώνουμε ότι:

Η σύγχρονη πλατφόρμα ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που χρησιμοποιεί η Fx-news, διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια διπλοψηφίας, αναγνωρίζει ως έγκυρη την πρώτη φορά που ψηφίζετε, έστω και αν στην οθόνη σας μπορεί να εμφανίζεται πάλι η ψηφοφορία και η «επιλογή» να ψηφίσετε πάλι. “Κάποιοι” προσπαθούν με τα “παλιά” κόλπα (κλείσιμο ρούτερ για αλλαγή IP ή καθαρισμό cookies ή πηγαίνοντας με την συσκευή τους από -διαφορετικό- wifi σε wifi…) να ψηφίζουν περισσότερες από μια φορές. Η “πλατφόρμα” είναι σύγχρονη και απορρίπτει ως “DENIED” την διπλή, τριπλή κοκ ψήφο, έστω και αν στην οθόνη παρουσιάζεται ότι έχουν ξανά και ξανά ψηφίσει.

Τέλος, υπάρχει άλλη μια παράμετρος που δεν θα δημοσιοποιήσουμε τώρα, είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα και θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της ψηφοφορίας, μαζί και με τα απότελέσματά της. 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Δειγματοληψία ψήφων από τα δεδομένα της ψηφοφορίας Denied (άκυρη ψήφος/προσπάθεια διπλοψηφίας)

 

 

Προηγούμενο άρθροΕνημερώσεις του Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθρο“Εξαφανίστηκε” το “ιστορικό” σαμάρι της οδού Πλαστήρα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.