Συνελήφθη ο βομβιστής του Παπαδήμου!

0

Ένας 29χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε προσαχθεί και συλληφθεί αρκετές φορές για

επεισόδια -και μάλιστα είχε καταδικαστεί μία φορά σε φυλάκιση δύο ετών- είναι, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, ο άνθρωπος που, τον περασμένο Μάρτιο, έστειλε πακέτο-βόμβα στον τότε υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Μάιο στον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Ένα αποτύπωμα που βρέθηκε στον εμπρηστικό μηχανισμό που εστάλη στο Βερολίνο και ταυτοποιήθηκε, στάθηκε η αιτία -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- να εντοπιστεί ο νεαρός αναρχικός και, έπειτα, από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή, να συλληφθεί από την αστυνομία.

Ο 29χρονος το τελευταίο διάστημα είχε νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή της πλατείας Αττικής, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία ταυτότητας, εκεί όπου τον βρήκαν τα ξημερώματα και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Κατά πληροφορίες, ο 29χρονος είχε πάνω του δύο όπλα.

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκαν! Είχαν εξαφανιστεί για 5 μήνες στον Ειρηνικό Ωκεανό! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφίες από την Μαθητική Παρέλαση (Όλα τα σχολεία)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.