Συλλήψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό φιλάθλου στο «Γ. Καραϊσκάκης»

0

Θλίψη. Αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει με τον καλύτερο τρόπο τις εικόνες που κυκλοφορούν από χθες και απεικονίζουν τον ξυλοδαρμό ενός άνδρα που πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής στο στάδιο Καραϊσκάκης.

Το «έγκλημα» του θύματος; Πήγε στο γήπεδο (του Ολυμπιακού) φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτό οδήγησε ορισμένους ανεγκέφαλους να του επιτεθούν με πρωτοφανή αγριότητα. Η επίθεση μπορεί να χαρακτηριστεί και «δολοφονική» αφού ο άτυχος άνδρας δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι από αρκετά άτομα.

Οι εικόνες από τον ξυλοδαρμό στην θύρα 8 του «Γ. Καραϊσκάκης» έκαναν από το βράδυ της Τρίτης τον γύρο του κόσμου. Αυτό φαίνεται να οδήγησε και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο, να στείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθεί.

Τα πρόσωπα των δραστών φαίνονται ξεκάθαρα σε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Το γεγονός είναι ότι η Ελλάδα έκανε το βράδυ της Τρίτης ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς τα πίσω στο ζήτημα της βίας στα γήπεδα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα. Ομως αλήθεια, ποιος περίμενε να δει τέτοιες εικόνες ανάμεσα σε φιλάθλους της ίδιας ομάδας σε ένα ματς Ελλάδα – Γιβραλτάρ;

Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συλλήψεις
Αμεση ήταν τελικά η αντίδραση των Αρχών αφού η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη δύο ατόμων για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στον αγώνα της Εθνικής. Αναζητούνται ακόμα τέσσερα άτομα που φαίνονται στο σχετικό υλικό από το βίντεο που έτσι και αλλιώς έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και αναμένονται και νέες συλλήψεις.

 

ΠΗΓΗprotagon.gr
Προηγούμενο άρθροΥπ. Παιδείας: Προτείνει μάθημα Θρησκευτικών με… Αλκίνοο Ιωαννίδη, Παντελή Θαλασσινό & Τομ Χανκς!
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα: Οι πίνακες του ΟΑΕΔ για 1.639 θέσεις εργασίας σε δήμους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.