Ενημέρωση από την ΦΕΑ

0

Τι είναι αυτό που κάνει μια ακαδημία μπάσκετ ξεχωριστή για να την επιλέξει ένας γονιός για το παιδί του; Την κάνει ξεχωριστή ο τρόπος δουλειάς, οι αρχές που την διέπουν και ο στόχος της εκτός από το να κάνει κάθε παιδί καλό παίκτη, να τον κάνει επίσης σωστό φίλαθλο και άνθρωπο.

Ο κάθε γονιός, εκτός από αθλητικές αρχές θα πρέπει να νοιάζεται να δώσει στο παιδί του και κοινωνικές αρχές για το μέλλον του καθώς και να του δώσει τη δυνατότητα να μάθει να λειτουργεί ως ομάδα, για το καλό του συνόλου. Τέτοιες είναι και οι ακαδημίες μπάσκετ της ΦΕΑ, οι οποίες γίνονται ακόμη πιο δυνατές και αναβαθμίζονται με περισσότερες και καλύτερες παροχές για τους μικρούς αθλητές.

Δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ να κάνουν τα πρώτα σταθερά και σωστά τους βήματα, ενώ παράλληλα τους δίνουν την ευκαιρία να υιοθετήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής με επίκεντρο τον αθλητισμό.

Έμπειροι προπονητές, οι οποίοι είναι διπλωματούχοι γυμναστές στην διάθεση κάθε ηλικιακής κατηγορίας, αναλαμβάνουν να μάθουν τα μυστικά σε παιδιά τεσσάρων ηλικιακών ομάδων στα αγόρια και τριών στα κορίτσια για τμήμα μπάσκετ σε ένα ιδανικό περιβάλλον προπόνησης. Στο κλιματιζόμενο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα θα υπάρξουν παραστάσεις στους επίσημους αγώνες της ανδρικής ομάδας και των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ – ΕΣΚΑ.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών έχουν ξεκινήσει από αρχές του Σεπτεμβρίου και όσοι λοιπόν γονείς επιλέξουν να επενδύσουν το μέλλον του παιδιού τους στον αθλητισμό, προκειμένου να κοινωνικοποιηθεί, να αποκτήσει φυσική κατάσταση, να εκτονωθεί, να αποκτήσει δεξιότητες, υγιείς συνήθειες, αυτοπειθαρχία, ομαδικότητα και αποδοχή δεν έχει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 6977441461.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Σαββάτο και Κυριακή το πρωί (9π.μ.- 1:30μ.μ.) στο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια της οδού Θεσσαλονίκης (δίπλα στο βενζινάδικο του Πρέσση στην οδό Τρωάδος, παράλληλα της Εθνικής Οδού).

Αγαπητοί γονείς, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!

Προηγούμενο άρθροΜυστήριο με τον φόνο στην Ριζούπολη
Επόμενο άρθρο“Ιδού οι πλειστηριασμοί πλουσίων που ματαιώθηκαν από συλλογικότητες”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.